Skocz do zawartości

Deszczycho.pl

mmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Uff, stoją z powrotem. Co prawda nie udało się przywrócić bazy ale google trzyma większość kopii.

www.deszczycho.pl

www.aleupal.pl

www.jeszczedwa.pl

www.ciaglepada.pl

oraz nowy:

www.rozkretek.pl

Kod do wszystkich na wpis podstawowy: kochamyseo

Jeszcze raz przepraszam za problemy i zapraszam do dodawania wpisów.

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Hej - to może rób od czasu do czasu automatycznie backup ? I druga sprawa: chcę dodać stronę do deszczycho a tu mi pisze, że muszę się zalogować, możesz ściągnąć ten przymus ?

Backup'y były, są i będą robione. Ta awaria była po prostu koszmarnym splotem wydarzeń. Myślę, że coś takiego trafić się może tylko raz w życiu :wacko:

Co do logowania, to raczej bym wolał, by tak zostało. Logujesz się raz i masz potem wszystkie wpisy pod ręką.

Nie przychodzą maile od aktywacji konta. Raz już swoją pracę straciłem dodając do tych katalogów. Teraz ma być drugi raz? Wyłącz tą konieczność logowania.

Nie rozumiem jak można pokazywać na PiO taki niedopracowany chłam, kupuje unikaty po złoty netto za sztukę a tu wszystko poszło się p... I to logowanie na jaką cholerę ???????

Daję tym katalogom rok i polecą

Nie przychodzą maile od aktywacji konta... Wyłącz tą konieczność logowania.

Wyłączona.

@damcar, aby Cię czasem w przyszłości nie kusiło, to od razu zbanowałem Twoje stronki.

PS

Widzę, że do dwóch katalogów jednak dodałeś wpisy - skopiuj je sobie, co byś nie płakał jutro o 2zł, bo zostaną usunięte.

Dzięki za zdjęcie rejestracji. Maile koniec końców przyszły, ale po kilku godzinach dopiero. A obecnie wszystkie serwisy wczytują się bardzo długo (około minuty na załadowanie jednej strony).

Lekkie konstrukcje stalowe na potrzeby budownictwa mieszkaniowego i przemysłowego - projekt, wykonanie, montaż.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności