Skocz do zawartości

Powiało zmianami w algorytmie

lukio

Rekomendowane odpowiedzi

Albo mi się wydaje albo w ciągu ostatnich kilku dni Google wprowadziło jakieś kolejne zmiany w algo. Kilka stronek, każda inaczej pozycjonowana przeszło liczne zawirowania pozycji z czego większa część odczuła delikatny spadek. Też coś zauważyliście? Pewnie to nie panda ale coś się dzieje.

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tez mam takie odczucie ze od początku czerwca sie cos dzieje spadek odwiedzin o 1/3 jak nie wiecej w czerwcu, i na 36 monitorowanych słów kluczowych dużo spadła mi w dół, mam tylko nadzieje że powrócą na swoje pozycje.

Przejrzałem kilka setek różnych fraz i zdrowo zamieszało 3-4 dni temu - nie to że jakaś tendencja spadkowa lub wzrostowa - po prostu zamieszało ogonami - jedna podstrona wyleciała na jakąś frazę inna wpadła na jej pozycję - ogólnie można powiedzieć, że bez większych zmian.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Dokładnie obserwuję to samo. Na niektóre frazy całkiem wyleciałem poza TOP 200 a byłem w TOP3, widzę to na kilku swoich stronach i przy kilku frazach, które już od roku są pozycjonowane, więc ustablizowaną sytuację powinny już mieć, a tutaj taka niespodzianka :/ Ciekawe co z tego wyniknie.

Domeny na sprzedaż - pod zaplecze SEO, strony PP, strony firmowe, sklepy internetowe.

Zapraszam również na podstronę z darmowymi narzędziami SEO >> https://techformator.pl/darmowe-narzedzia-seo/

Jeżeli jesteś zainteresowany publikacjami wpisów gościnnych, napisz do mnie @.

Właśnie to te 3-4 dni temu zauważyłem:) Wygląda to tak jakby wyniki brane były sprzed kilkunastu dni wstecz;)

Nie, nie, to całkiem nowe - INNE wyniki. Nie dotyczą u mnie podstawowych fraz tylko ogony. Są wywrócone do góry nogami. Np. od kilku lat miałem jedną podstronę z katalogu bardzo wysoko, teraz znikła, a w jej miejsce wpadł TAG z podobną zawartością.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

jak to przy zmianach: coś w górę, coś w dół.

nie ma co panikować i trzeba przeczekać, dalej robiąc swoje

(przecież pandy to nie są zbytnio szybkie zwierzątka :))

a jak wygląda pozycjonowanie na pandę?

"Pan da 1szą pozycję" :P

dymna.jpg

początkujący strassburger przy tobie to oaza wielkości morza :P:)

U mnie pozycje skoczyły do góry na frazy, które obserwuje ale tylko w nowym wyglądzie googla ;/

Nie mam pojęcia dlaczemu wyleciały i mają filtera Polskie znaki w adresach Joomla od nowa napisane, czytelnie i logicznie. Dylemat adres z www czy bez? Powinno to rozwiać wszelkie wątpliwości.

Naprawiam kodowanie [krzaki, chińskie znaki, polskie znaki] dowiedz się także czymże jest kodowanie znaków bo to podstawa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności