Skocz do zawartości

Katalog Yahoo Czy Warto Sie Dodać?

Ibermaxx

Rekomendowane odpowiedzi

Witam
Pozycjonujemy juz od pół roku naszą angielska wersje Ibermaxx.pl która jest pod domeną

https://www.spanishpropertycenter.com

.
Pojawia sie temat dodania strony do katalogu Yahoo, który kosztuje w tej chwili bodajże 150 dolarów. Doczytałem że to potężny i super mocny katalog, ale czy warto aż tyle inwestować w katalog. Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia w tej materii?
pozdrawiam

Domy,wille,apartamenty w Hiszpanii

www.ibermaxx.pl

Z tego co piszą na stronie koszt to "Submit service costs US$299 ". Za tą kaskę można wydać na jakieś ciekawe linki lub zainwestować w jakieś małe zapleczonko ewentualnie kupić jakiś sofcik np do katalogowania angielskich katalogów czy precli. Tak jak kolega wspomniał zależy czy masz nadstan budżetu czy liczysz się z każdym 1$. Na pewno warto kupić tylko pytanie jest czy się opłaca i czy nie lepiej zainwestować w coś innego

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Słyszałem ,że mając stronę w tym katalogu można liczyć na jakiś sensowny, dodatkowy ruch, właśnie z niego. Pewnie i widoczność w wyszukiwarce Yahoo wzrośnie, a przecież za granicą Google nie ma tak dużego udziału w rynku jak w Polsce.

Podobno ogólnie warto, ale dla samego SEO to nie wiem, trochę drogo, ale W Waszym przypadku jest więcej korzyści niż sam wpływ na pozycję, więc myślę, że to miało by sens.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

• 2 lata później...
  • 6 miesięcy temu...

Mnie tam szkoda na taki katalog. Do wziecia pod uwage tylko jesli liczysz na ruch obcojezyczny. Jesli polski, to olej. Szkoda kasy.

Profesjonalne indywidualne szkolenia dla firm oraz business coaching wrocław z certyfikowanym coachem ICF.

Szkolenia dla menadżerów oraz szkolenia dla sprzedawców. Dokonaj z nami przełomu w pracy, karierze, lub życiu osobistym.

jeśli szukasz ruchu z yahoo to warto lol

ps

w yahoo warto bylo harvestowc kiedyś, teraz też nie warto, a na bank googielek weźmie te linki i bedziesz toop

Jesli szukasz ruchu z yahoo to ok. Ale kto szuka w Polsce ruchu z yahoo? Niewielu.

Profesjonalne indywidualne szkolenia dla firm oraz business coaching wrocław z certyfikowanym coachem ICF.

Szkolenia dla menadżerów oraz szkolenia dla sprzedawców. Dokonaj z nami przełomu w pracy, karierze, lub życiu osobistym.

• 4 miesiące temu...

No właśnie problem już zniknął, yahoo zawiesza działanie katalogu z końcem roku zniknie z internetu.

Zaczynali do katalogu w 1994 roku no i po 20 latach zamkną,

więcej informacji na

https://searchengineland.com/yahoo-directory-close-204370

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności