Skocz do zawartości

linkowanie bloga a wejścia z tagów, treści i komenarzy

Linkman

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio zacząłem linkować intensywnie stronę główną jednego z moich blogów i gwałtownie wzrosła liczba odwiedzin ale nie na jakieś w title bo tu jestem póki co niewidzialny ani na pierwszej ani na drugiej ani na trzeciej stronie wyników Google. Wydaje mi się natomiast że to linkowanie strony głównej wzmocniło poszczególne podstrony z wpisami, tagi na tychże wpisach oraz komentarze - i są one teraz wyżej w wynikach i to stąd jest więcej wejść - po tagach jak również po long tail a więc frazach przewijających się w treści postów tudzież występujących w komentarzach. Efekt jest naprawdę piorunujący bo już dużo wpisów mam i komentarzy tez nie mało. Czy moje spostrzeżenia są trafne, czy tak się właśnie stało pod wpływem linkowania strony głównej?

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności