Skocz do zawartości

Jak pozycjonować na kilka fraz i nie dostać kary?

messina

Rekomendowane odpowiedzi

W związku z tym, że nie mam na razie pieniędzy na promocję swojej strony, postanowiłam ją pozycjonować w ten sposób, aby z samego pozycjonowania mieć za trzy miesiące ok. 1000 użytkowników dziennie.

W związku z tym postanowilam postawić na pozycjonowanie za pomocą preclowania. Jednak chciałabym się was poradzić czy dodawanie takiej ilości artykułow z linkami dziennie jak zamierzam nie byłoby za dużo.

Chciałabym codziennie dodawać następujące artykuły i linki z frazami:

ciekawostki

dla dziewczyn

psychologia

portal dla kobiet

zakupoholizm

portal psychologiczny

strony dla kobiet

To znaczy codziennie dodawana byłaby jedna fraza, w sumie 7 linków dziennie. Czy według was to nie byłoby za dużo? Czy mogłabym za to dostać jakiś filtr? Wiem, że fraza np. psychologia nie jest może dobrym pomysłem, ale wg. mnie taki nawet długi ogon jest dobry. Tymczasem fraza ciekawostki jest na pewno idealna, bo sprawdzałam w analityc.

z samego pozycjonowania mieć za trzy miesiące ok. 1000 użytkowników dziennie
dodawana byłaby jedna fraza, w sumie 7 linków dziennie. Czy według was to nie byłoby za dużo?

przyznam, że zastanawiam się, czy gdzieś nie poplątały się zera...

7 linków mnożąc przez 90 dni... Jak chcesz mieć 1000 użytkowników dziennie?

a odpowiadając na Twoje pytanie - nie powinnaś zostać ukarana przy takim linkowaniu...

w każdym razie powodzenia

dymna.jpg

7 linków dziennie to zdecydowanie za mało, a nie za dużo, zaś raza "psychologia" to żaden długi ogon...

Przed linkowaniem proponuję zoptymalizować stronę pod te słowa bo narazie - moim zdaniem - średnio to wygląda. Tytuł strony też mógłby być chyba lepszy.

<title> </title> powinien być tuningowany, a już NA PEWNO nie może być taki sam dla wszystkich podstron serwisu <_<

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

-Zoptymalizować stronę pod te frazy to znaczy w artykułach dodać więcej tych fraz?

- Czy 30 linków dziennie to nie byłoby za dużo?

<title> </title> powinien być tuningowany, a już NA PEWNO nie może być taki sam dla wszystkich podstron serwisu <_<

Co to znaczy?

-Zoptymalizować stronę pod te frazy to znaczy w artykułach dodać więcej tych fraz?

- Czy 30 linków dziennie to nie byłoby za dużo?

Co to znaczy?

Jeśli potraktujesz każdy link indywidualnie i będziesz nasycała stronę linkami każdego dnia w miarę równo to 30 nie będzie za dużo. No chyba że dopiero zaczęliście z tą stroną!

Jeśli chodzi o optymalizację to chodzi o matatagi, kod HTML strony, treść, mapa strony!

Więcej znajdziesz w już pierwszych lekcjach tutaj: https://www.darmowy-kurs-pozycjonowania-stron.pl

A ile kosztuje taka optymalizacja kodu strony? Może mógłby mi to ktoś zrobić na zasadzie wymiany usług, czyli barteru (w zamian za teksty)?

Edit.

Czy do jednego katalogu można dodać stronę kilka razy, to znaczy za każdym razem na inną frazę?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności