Skocz do zawartości

SEO-Git! - nowy wymiar sprawdzania pozycji stron w wyszukiwarkach

Amidamaru6669

Rekomendowane odpowiedzi

Jest nowa wersja (1.5.2) dostępna do pobrania za darmo. Zalecamy jej instalację, ponieważ jest to poprawka krytyczna.

Do pobrania z adresu: https://www.4shared.com/file/vjmWfyM3/Insta...EO-Git_152.html

Zmiany:

- Naprawiony błąd "You have no Flash installed..."

- Poprawiony czas sprawdzania - teraz domyślnie strony sprawdzane są co ok. 6 godzin

- Poprawiony tekst pop-upów

- Kilka innych, drobnych poprawek

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
- Żadnych opłat abonamentowych - drażni Cię płacenie comiesięczne, coroczne , abonamentowe? Nas tak! SEO-Git! to jedna, dozywotnia licencja, w której zawierają się również darmowe, dożywotnie aktualizacje. Płacisz raz - używasz całe życie!

Tak jak z seo-leniwcem, w którym po kilku tygodniach wyszła niby druga wersja za którą trzeba było tak samo zapłacić?

Nie zwykły presell tylko porządne artykuły - btw wymienię się linkiem => PW...

Troche bardziej zwykły artykuły do przedruku...

A także Antyplagiat...

o co chodzi:

"administrator skonfugurował założenia systemowe, aby zapobiegały tej instalacji"

nie moge SEO-Gita zainstalować, jako admin :/

edit:

Windows 7 64 bit

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Właśnie mnie też interesuje jak to będzie z późniejszymi wersjami - płatne/dopłaty/aktualizacje free

oraz czy jest tam panel klienta czy tylko raporty można przesyłać?

dla nadgorliwych - demo dopiero wieczorem mogę ściągnąć a pytania już teraz :)

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

@matrus2 - no cóż... Powtórzę to jeszcze raz NIGDY nie było napisane, że SEO-Leniviec będzie miał darmowe aktualizacje wersji i OD POCZĄTKU pisało, że nowa wersja to będzie nowa opłata (robiłem wyjątki dla wersji RC) - proszę czytać.... Jeżeli chodzi o SEO-Git!a to wyraźnie pisze, że WSZYSTKIE aktualizacje będą darmowe dożywotnio.

@Robbieriviera - ktoś/coś musiało zmodyfikować Twoje konto tak, że nie może instalować programów z msi... Spróbuj pod kontem Admina sobie zainstalować.

@slaymer - tak jak na stronie pisze - darmowe dożywotnio.

Cytując FAQ:

Q: Free updates - how does it work? Free updates for lifetime?

A: If there will be new version, small window with information will appear. Do not close it - download links will be in this window. Yes - updates are free for lifetime - forever! If we`ll make new version - you can download and install it (it will override existing installation).

Co masz na myśli z panelem? Wszystko dzieje się po stronie oprogramowania właściwie.

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

@Amidamaru6669

Odnośnie panelu - czy można jako admin tworzyć konta, np.

Tworzę Tobie i po zalogowaniu się, możesz śledzić pozycje swojej strony (niektórzy tak lubią), czy informowanie klienta o zmianie pozycji odbywa się wyłącznie za pomocą maila.

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

@matrus2 - no cóż... Powtórzę to jeszcze raz NIGDY nie było napisane, że SEO-Leniviec będzie miał darmowe aktualizacje wersji i OD POCZĄTKU pisało, że nowa wersja to będzie nowa opłata (robiłem wyjątki dla wersji RC) - proszę czytać.... Jeżeli chodzi o SEO-Git!a to wyraźnie pisze, że WSZYSTKIE aktualizacje będą darmowe dożywotnio.

No tu tez nie napisałeś jak to będzie z nowymi wersjami, piszesz tylko o aktualizacjach. Więc może odpowiedź jak to będzie gdy za miesiąc wypuścisz nową wersję i dasz numerk 2.0. Będzie trzeba płacić? :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

@pyzdera - super :)

@slaymer - ah, teraz rozumiem. Tak jak pisałem - w nowej wersji (która powinna być do początku lipca) będzie wbudowana możliwość integracji ze skryptem. Działa on w ten sposób, że strony zapisuje w bazie danych, więc jak je obsłużysz - to już Twoja wola - możesz z nimi robić co chcesz - np. panel Klienta :)

@zakręcony - dla mnie update to update. czy o 0.0.1 czy o 1.0.0 - wszystkie są bezpłatne, dożywotnio.

A jeżeli będzie wersja 2.0 tez update będzie bezpłatne? Bo wszystkie pamiętają sytuacje z leniwcem, wiec nie owijaj w bawełna i powiedz

1. Nie będzie płatnych update

2. Możliwe że będą płatne update w kolejnych wersjach softu.

Proste pytania proste odpowiedzi.

@MaxPan - cóż, sytuacja jest dosyć prosta. Pisałem w SEO-Lenivcu na samym początku, że nowe wersje NIE BĘDĄ darmowe, pisałem o tym, to że nie zostało to przeczytane nie jest moją winą.

Jeżeli nie wyraziłem się jasno, pisząc:

wyraźnie pisze, że WSZYSTKIE aktualizacje będą darmowe dożywotnio.
wszystkie są bezpłatne, dożywotnio.
Q: Free updates - how does it work? Free updates for lifetime?

A: If there will be new version, small window with information will appear. Do not close it - download links will be in this window. Yes - updates are free for lifetime - forever! If we`ll make new version - you can download and install it (it will override existing installation).

SEO-Git! to jedna, dozywotnia licencja, w której zawierają się również darmowe, dożywotnie aktualizacje. Płacisz raz - używasz całe życie!

to powtarzam jeszcze raz: nie będzie płatnych aktualizacji! :)

Problem w tym, że nikt nie pyta o aktualizacje, a o nowe wersje prgramu. Nie widzisz róznicy? Częśc osób chce unikąć sytuacji jaka była z Leniwcem, dodawarką Kojotka i całą resztą darmowych aktualizacji dozywotnio w jednej poczatkowej cenie.

Ja rozumiem, że jak wchodzi nowa wersja programu, w której będa nowe funkcje, bajery i fototapety na firanki, to będzie trzeba dopłacić. Ale nie, najpierw sie pisze darmowe aktualizacje, dozywotnio, jedna cena i zero ukrytych opłat, a potem sie pisze, sorry, ale czy Microsoft daje dozywotnie aktualizacje? Czy jak wychodi nowa wersja okien to czy masz za darmo? to ręce opadają. No fakt aktualki masz free, ale aktualek nie będzie, albo nie przydadzą się do softu, bo ta wersja juz tego nie obsłuży.

- Reklama -

Cóż... Widzę, że chcecie, żebym Wam coś przytoczył, bo nie odpuścicie...

SEO-Leniviec. Początki. Użytkownik pyta o aktualizacje, odpowiedziałem:

Tymczasem informuję:

Póki wersja programu jest RC to upgrady do nowszej wersji będą DARMOWE.

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry795960

Odpowiedzi sugerowały, że zostałem zrozumiany, dyskusja, Użytkownik:

OK. Taki jest Twój warunek. Tylko, że chyba to nie dotyczy update'ów czyli po naszemu aktualizacji, czyli to co się obecnie dzieje, bo teraz robisz poprawki i aktualizujesz program. To tak w kwestii terminologii, bo się nie burzę, wszak nie stawiasz wygórowanych żądań, a program wygląda na zacny. To tak, żeby uniknąć ewentualnych nieporozumień.(...)

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry795974

ja:

@zajacgd - tzn, nie wiem, czy zostałem dobrze zrozumiany smile.gif Póki co wersja programu to 1.54 RC2, zaraz pójdzie 1.54 RC3 - i informuję, że jeżeli ktoś zakupi np. 1.54 RC2 to może sobie za darmo zupdatować - aż do wersji bez "RC" w wersji.

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry795980

dalej ja:

(...)

2. Upgradey nie będą darmowe. Póki co są, ale jak już nie będzie wersja RC to tak nie będzie :)

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry798734

dalej poczułem się zrozumiany - Użytkownik:

Mam nadzieję, że zasłużeni testerzy RC oraz inspiratorzy nowych opcji będą mogli liczyć na upust w aktualizacjach :)

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry798737

i kolejny:

Przy takiej cenie za program myślę że koszt aktualizacji w przyszłości nie przekroczy 20zł

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry798740

ja:

@Styx, @Gibon - ale już negocjujecie smile.gif Oczywiście - macie rację. Ogólnie promocyjna cena zniknie, ale dla Forumowiczów PiO upust będzie w postaci kuponu.

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry798742

Użytkownik:

(...)Oczywiście jeśli było mówione wcześniej o polityce cenowej (w którą nie wnikałem) --> to ta dopłata już mnie nie dziwi smile.gif

Nie chodziło o cenę oczywiście,ale bardziej o sposób upgradów,który teraz rozumiem.(...)

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry819202

Kiedy podniosły się głosy osób, które twierdziły, że polityka cenowa nie jest jaka powinna Użytkownicy niektórzy pisali m. in.:

Autor ma taka politykę jaka ma(...)

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry819251

oraz jeszcze pisała jedna osoba, która pisała o tym, że nie rozumie skąd takie zachowanie, skoro pisałem o tym i że chyba tylko ona to przeczytała, jak wyglądają ceny.

Sprawa jest bardzo prosta - NIGDZIE na stronie SEO-Lenivca nie pisało, ze najnowsze wersje jego będą darmowe. Teraz już są, bo to wymusiliście. Na stronie SEO-Git!a natomiast WSZĘDZIE pisze, że najnowsze wersje będą darmowe.

TAK - wszystkie nowe wersje SEO-Git!a będą darmowe.

TAK - nie będzie płatnych akutalizacji.

TAK - darmowe będą także nowe wersje.

TAK - nie będzie żadnych dodatkowych oplat.

TAK - kupuje się raz, płaci się raz, ma się zawsze najnowszą wersję.

No i teraz wszystko jasne :)

TAK - kupuje się raz, płaci się raz, ma się zawsze najnowszą wersję.

Program PITy 2013/2014 - darmowy program do rozliczenia PIT z obsługą wysyłania PITów przez Internet poprzez e-Deklaracje.

Łatwy w obsłudze, wydajny program księgowy - KPIR, Ryczałt, Płace, VAT, aktywne formularze, e-Deklaracje.

Rozlicz PIT-37 - zeznania roczne PIT są łatwe.

Cóż... Widzę, że chcecie, żebym Wam coś przytoczył, bo nie odpuścicie...
Nie chcemy byś cokolwiek przytaczał, a napisał jasno: co i jak. Zbyt dużo oczekiwaliśmy? Teraz to zrobiłeś i gra muzyczka :)

- Reklama -

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności