Skocz do zawartości

Katalogowanie na jedną frazę przeszło do lamusa?

bestos

Rekomendowane odpowiedzi

Kataloguje strony w dużych ilościach od kilku lat... Zawsze stosuje unikalne opisy, i średnio je podlinkowywuje nie skromnie powiem że jakieś tam doświadczenie mam w katalogowaniu.

Ale wracając do tematu

Dochodzę do wniosku że te <h1> link </h1> na podstronie wpisu już nie działają... a już nie daj Boże żeby był tam zawsze taki sam anchor, wtedy można spaść w pozycjach niż się wzbić.

A jakie wasze zdanie?

A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria!

A to: portal branży budowlanej

To zależy do jakich katalogów dodajesz. Ja swego czasu namiętnie dodawałem jedną z moich stron z tym samym tytułem i różnymi opisami do wszelkich możliwych seokatalogów (płatne i darmowe). Nie linkowałem innymi sposobami a pozycje w google rosły (może nie ekstremalnie szybko ale zawsze coś). No ale to było rok temu. Teraz niestety moc jest znikoma jeśli w ogóle jest. Teraz jeśli chcesz gdzieś wykorzystać unikalne teksty to tylko w preclach (one w moim przypadku bardzo ładnie się sprawdzają).

Darmowe szablony pod SEOKatalog

Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę!

Coś w tym jest jeśli chodzi o H1. W moim przypadku frazy katalogowane w tym znaczniku nie bardzo się ruszają, natomiast linki w tresci wpisu wchodzą ładnie na dany anchor.

Mam dokładnie tak samo. Potrzebne są jakieś zmiany w skryptach katalogów.

Darmowe szablony pod SEOKatalog

Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę!

Coś w tym jest jeśli chodzi o H1. W moim przypadku frazy katalogowane w tym znaczniku nie bardzo się ruszają, natomiast linki w tresci wpisu wchodzą ładnie na dany anchor.

Mam dokładnie tak samo. Potrzebne są jakieś zmiany w skryptach katalogów.

Albo większa ilość mocnych precli :-)

http://spinning.com.pl - przynęty spinningowe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności