Skocz do zawartości

Permanentne usunięcie ulepszeń

swissman

Rekomendowane odpowiedzi

Po czym po wejsciu na innym komputerze musisz logować się na nowo. A moze pytający nawet logować się nie chce?

No ja jeszcze nie widzialem nigdy takiego rozwiazania, ze jak zaloguje sie na jednym komputerze, a pozniej wejde z innego to bede na nim zalogowany na to samo konto...

Chyba ze skrypt pisal jakis gimanzjalista i pozniej wszyscy co wchodza to sa zalogawni na konto jednego uzytkownika.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Przecież nie trzeba się logować, żeby zmienić ustawienia.

Ale trzeba za każdym razem ustawiać to od nowa jesli czyscisz co jakis czas cookies, korzystasz z roznych komputerow itp.

@Carnagge - dokladnie. Musi byc rozwiazanie w przegladarce, a nie kombinowanie z opcjami Google.

@swissman - UserJS to nie wtyczki. W przypadku Opery ustaw odpowiednie opcje pod CTRL+F12 -> zaawansowane -> zawartość -> opcje JavaScript. W przypadku Firefoksa, SeaMonkey, Flocka, lub K-Meleona musisz najpierw doinstalowac wtyczkę GreaseMonkey i dopiero wtedy dodać UserJS.

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

@swissman - UserJS to nie wtyczki. W przypadku Opery ustaw odpowiednie opcje pod CTRL+F12 -> zaawansowane -> zawartość -> opcje JavaScript. W przypadku Firefoksa, SeaMonkey, Flocka, lub K-Meleona musisz najpierw doinstalowac wtyczkę GreaseMonkey i dopiero wtedy dodać UserJS.

Eh... Ja rozumiem, że przeważnie odpisujecie na-nic-nie-znającym-się-idiotom, ale korzystam z wielu skryptów GreaseMonkey. Nazwałem je dość pobłażliwie wtyczką, bo poniekąd takowymi są.

OK, ok :) W dodatku nie zwrocilem uwagi, ze w podtytule watku jest uscislenie do FF.

A z ta zmiana useragenta probowales? U mnie niektore funkcje wlaczaja sie dopiero jak zmienie przedstawianie sie wlasnie na FF, więc w druga strone tez powinno zaskoczyc.

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

OK, ok :) W dodatku nie zwrocilem uwagi, ze w podtytule watku jest uscislenie do FF.

A z ta zmiana useragenta probowales? U mnie niektore funkcje wlaczaja sie dopiero jak zmienie przedstawianie sie wlasnie na FF, więc w druga strone tez powinno zaskoczyc.

Ale po co mam to zmieniać? To nie wyłączy mi permanentnie udoskonaleń Google.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności