Skocz do zawartości

[projekt] Better Pay - płatny dostęp do treści

mj_2000

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zakupiłem wersję unlimited, przymierzam się do przejścia z Fortumo na Dotpay i wtedy wdrożę wtyczkę. Jedno mnie zastanawia, co tu tak cicho? Mam nadzieję, że wtyczka będzie nadal rozwijana.

Sprawdziłem właśnie funkcjonowanie wtyczki na waszej stronie i zarówno przy IE6 i IE7 wyświetla się błąd JS, formularz wyboru opcji zamówienia też się trochę "rozjeżdża". Planujesz coś z tym zrobić?

Kolejna wersja (1.40) jest gotowa, a w niej:

- dodanie płatności.pl oraz PayPal (czyli teraz są do wyboru: dotpay, platności lub PayPal),

- dodanie możliwości zdefiniowania pola OD dla wysyłanych wiadomości (nazwa oraz email),

- dodanie możliwości zdefiniowania wiadomości wysyłanej po opłaceniu zamówienia,

- oproszczenie procesu zamówienia dla osób, które potwierdziły wcześniej swój email.

Śledź odwiedzających Twoją stronę opartą o WordPress -> Pobierz bezpłatnie WP Tao

• 2 tygodnie później...

Dzisiaj (3.08.2011) do końca dnia promocja:

- 1 domena 37 zł zamiast 47 zł (https://betterprofits.pl/better-pay-licencja-dla-1-domeny/),

- 3 domeny 77 zł zamiast 97 zł (https://betterprofits.pl/better-pay-licencja-dla-3-domen/),

- unlimited 147zł zamiast 187 zł (https://betterprofits.pl/better-pay-licencja-dla-nieskonczonej-liczby-domen/).

Śledź odwiedzających Twoją stronę opartą o WordPress -> Pobierz bezpłatnie WP Tao

• 4 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...

Czy Google może indeksować część płatną, ukrytą?

Skrypt wygląda zachęcająco jednak trudno sprawdzić jak działa. Jak by była jakaś promocja świąteczno-noworoczna to może bym się skusił choćby po to by go przetestować u siebie.

Zależy mi bowiem na tym, aby:

1. treść płatna i ukryta była jednak indeksowana przez google

2. można było ustalić dostęp do wszystkich treści nowych, np. nowszych niż miesiąc

3. można było ustalić odrębny dostęp do archiwum tekstów, czyli np. starszych niż miesiąc

Czy ten skrypt spełni te wymagania?

@anope

ad.1 Jeśli Google zaindeksuje, to przecież będzie dostępne dla wszystkich... Wtyczka pozwala na pokazanie dowolnej treści w miejscu ukrytej... może to Ci wystarczy?

ad.2 i ad.3 - aktualnie nie ma takiej możliwości wprost we wtyczce - można kombinować łącząc z innymi

@anope

ad.1 Jeśli Google zaindeksuje, to przecież będzie dostępne dla wszystkich...

Jedna w wtyczek, Are PayPal, chwali się:

"Gogglebot can index hidden content so users can search for a hidden content but can not see it. Other search engines will see only visible content".

Czyli jest to jakoś chyba możliwe i użyteczne.

Czy można dodać obługę Przelewy24? Mam z nimi już podpisaną umowę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności