Skocz do zawartości

[projekt] Better Pay - płatny dostęp do treści

mj_2000

Rekomendowane odpowiedzi

Ogólnie wtyczka jest bardzo lekka, fajna ale pozostają niedociągniecia.

1) Jest problem z integracja płatności z Getresponse. Po aktualizacji na nową wersję getresponse mimo, że betterpay wydał aktualizację to nadal to nie działa.

Benefiter sprawniej działał i działa.

2) Brak płatności cyklicznych.

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 rok później...
3 godziny temu, MaxPan napisał:

Tylko link z pierwszego postu nie dziala

Dokładnie.

3 godziny temu, mj_2000 napisał:

Tak. Reagujemy na bieżąco i wprowadzamy mniejsze / większe usprawnienia.

Jest gdzieś dostępne jakieś demo, żeby zobaczyć jakie tam są opcje? I gdzie można nabyć tą wtyczkę?

W dniu 14.06.2018 o 13:48, mj_2000 napisał:

Nie widzę opcji edycji tamtego postu. Aktualny link:

https://uppress.pl/better-pay-v2-sl/

Demo w formie 30 dni gwarancji satysfakcji.

Ok, to pytanie przed zakupowe. Mam stronę z wykorzystaniem WooCommerce oraz wtyczkę Custom Product Tabs for WooCommerce, która dodaje dodatkową zakładkę do produktu. Na tej zakładce będzie materiał wideo. Czy dzięki Waszej wtyczce mógłbym ukryć ten materiał dla osób, które nie zapłaciły i dopiero po zapłacie udostępniać im go?

I czy przy innych produktach po uiszczeniu opłaty, inny materiał wideo będzie ukryty, czy raczej jak osoba zapłaci to będzie widziała materiał z zakładek ze wszystkich produktów?

Zależy mi, żeby opłacać niezależnie dostęp do zakładek z materiałem wideo dla poszczególnych produktów. Jest to możliwe dzięki  Waszej wtyczce?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności