Skocz do zawartości

Joomla czy Wordpress

dervill

Rekomendowane odpowiedzi

Konkrety poczytaj tureckie forum BHS na przykład tam są nawet listy.... lub jeśli wiesz jak sparwdż linki z czarnych PP to zobaczysz skąd te linki prowadzą. Ja sprawdzałem. Wiekszośc z Joomla. Oczywiście jeśli liczyć że publikacja artykuły na WP na tych co admin zapomniał nie dawać nowozarejstrowanym rangę autora to też włam, to można dyskutowac alew moje ocenie to nie włam, tak jak zaspamowanie kometarzy

. Ja mówie o konkretnych włamach w kod zródlowy włamach kiedy zakladają kloake na firmowych stronach i wlasciciel przez wiele czasu nie może polapać się, że sprzedaje falsyfikaty. Inna sparawa jak są wydawane latki, kto szybsze wydaje latki? Odpowiedź jest oczywista.

Taka sytuacja.... Jeteś juz pewiem czy może jeszcze linki podaći raporty w PDF z analizy linków?  :d

Irytuje nie to co ten delikwent napisał bo nie musi wszytkiego wiedzieć, a to:

Cytat

WP najchętniej wybierają zwykle Ci, którzy są ograniczeni, niedouczeni, leniwi lub dali się ślepo namówić przez innych, którzy zazwyczaj poza korzystaniem z gotowych wtyczek i szablonów pod WP nic innego zrobić nie potrafią

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
3 godziny temu, Lars napisał:

Co do Joomla, dla mnie obecnie jedynym, pewnym zabezpieczeniem jest aktualna kopia zapasowa.

to jest obowiązek niezależnie od skryptu

btw. profil ataków na popularne cms się zmienił, jest nie dużo brute force ale za to często są  poszukiwania konkretnych skórek i pluginów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności