Skocz do zawartości

WebSite X5 Smart 8

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki, za info:)

Używałem kiedś wersji trial, ale nie skusiłem się na zakup, a teraz taka okazja:)

Edit:

no jest jeden kruczek, licencja, ale do użytku domowego może być:):

1) No free technical support

2) No free upgrades to future versions

3) Strictly non-commercial usage

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

wersja smart była w gazecie za 7,99 (Niezbędnik Komputerowy), ale Evolution ma więcej dodatków, szablonów, najgłówniejszy to wstawianie swojego kody w stopkę i inne lokalizacje na stronie prosto z panelu, mapę automatycznie SMART wersja tez chyba nie generuje,mam jedna i druga na kompie.

Ale jak za darmo i na legalu to jest ok. Za Evolution8 kiedyś dałem chyba ok 200 zl

Za Evolution8 kiedyś dałem chyba ok 200 zl

Teraz po instalacji mozesz kupić najnowszą wersję za 49.95$ - 40% taniej

https://www.websitex5.com/promo/giveawayoft...y/en/index.html

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności