Skocz do zawartości

Alez powiadomienie

zgred

Rekomendowane odpowiedzi

Drogi właścicielu lub webmasterze witryny *******,

W Twojej witrynie działa najwyraźniej starsza wersja oprogramowania WordPress. Google zaleca aktualizację do najnowszej wersji. Oprogramowanie starsze lub bez zastosowanych poprawek może być podatne na ataki hakerów lub złośliwego oprogramowania, co może wywołać szkody u Twoich użytkowników. Aby pobrać najnowszą wersję, odwiedź stronę pobierania oprogramowania WordPress.

Jeśli masz dodatkowe pytania na temat powodu otrzymania tej wiadomości, Google udostępnia więcej podstawowych informacji w dotyczącym tej kwestii poście na blogu.

Serdecznie pozdrawiamy

Zespół ds. jakości wyszukiwarki Google

malo zawału nei dostałem jak zobaczyłem jakiegos mejla :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

ulala

jak widać widmo konkurencji FB nauczyło traktowac webmasterów jak ludzi

pewnie to jeszcze daleko do odpisywania na emaile, ale jednak coś

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

Humorystycznie? Może...

1 mail bardzo grzeczny, prosba, sugestia, podpowiedź

odp1 - dziekuje za propozycje, ale zrobiłbym to tak, tak i tak...

2 mail oczywiście ma Pan racje, jest Pan fajny i super

odp2 - dziekuje za poparcie, poprawię tylko to, to i to...

3 mail ban

odp3 - ZA CO?

A na serio - przecież to zwykły mailing, tam nie ma 3mln pracowników od pisania maili i sprawdzania jaką wersję WP masz zainstalowaną... Czemu budujesz stronę w html, skoro masz tyle innych lepszych, łatwiejszych, ciekawszych rozwiązań? - Jeszcze tego nie doświadczyliśmy, ale może w przyszłości Google wypuście jakiś webcreator dla swojego (autorskiego) formatu, który odziwo będzie obsługiwany tylko przez przeglądarkę GChrome...

To ja chyba jestem wybrany, bo do mnie zadzwoniła bardzo uprzejma Pani z google dlaczego nie wykorzystałem kuponu. Jak usłyszałem skąd dzwoni zrobiły mi się miękkie nogi :)

Zapraszam na stronę grupy pozycjonerzy24 gdzie realizujemy pozycjonowanie w wyszukiwarce Google

Osz... czyżby szykuje się nam wielka rewolucja w podejściu Google do webmasterów?

Skuteczne i sprawdzone pozycjonowanie stron metodami wyłącznie white seo. Dobrej jakości polski ekogroszek z KWK Juliusz. Klimatyzacja i wentylacja liderseo.de

Ja 3 miesiace temu otrzymalem 3 telefony od googla. Przyczyna?

Wyłaczylem jedna z kampani AdWords ( 1000 GBP miesiecznie )

Bardzo miły Pan, doradzał, proponował, pytał dlaczego jak to i co jeszcze mogą zrobić :)

Niestety nie otrzymałem żadnego bonu - kuponu na dalsze prowadzenie kampani, mimo ze grzecznie zapytałem się czy takie oferują :)

Moje sklepy online z sukniami slubnymi, wieczorowymi i sukienkami: Suknie Slubne i Suknie Wieczorowe Zobacz też: Portrety ze zdjęć.

Ja bym sie na Waszym miejscu bal, bo to jak ktos powiedzial dopiero 1 mail z 3:

1. Sugestia o update WP

2. Sugestia o zmiane CMS bo jednak WP nie jest za dobry

3. BAN :D

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności