Skocz do zawartości

[WP] Wtyczki

OceanFire

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Szukam wtyczki , które:

1. Pobierały by posty z RSS

2. Tłumaczyły pobrane teksty za pomocą Translatora

3. Publikowały pobrane teksty

Znacie jakieś darmowe ?

Fajnie by było gdyby dało się zrobić żeby tłumaczyły w ten sposób: polski -> angielski -> polski, ale nie koniecznie.

Pozdrawiam

Niektórzy mówią, że dobry programista django jest na wagę złota. Zapraszam Cię na mój blog prawiący o informatyce.
Najlepsze suchary w sieci.

Dlaczego ?

Spokojnie można znaleźć każdą wtyczkę z osobna tylko tyle że proces postowania nie jest wtedy w pełni automatyczny.

Niektórzy mówią, że dobry programista django jest na wagę złota. Zapraszam Cię na mój blog prawiący o informatyce.
Najlepsze suchary w sieci.

Ja mam program do tłumaczenia, ale tak "Angielski > Rosyjski > Francuski > Polski" i unikalne artykuły wychodzą po drobnych przeróbkach :soczek:

Proponuję wtyczkę WP-ROBOT + TRANSPOSH (ale obciążenie słabych serwerów typu home, nazwa zauważalne)

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

Witam,

Szukam wtyczki , które:

1. Pobierały by posty z RSS

2. Tłumaczyły pobrane teksty za pomocą Translatora

3. Publikowały pobrane teksty

Znacie jakieś darmowe ?

Fajnie by było gdyby dało się zrobić żeby tłumaczyły w ten sposób: polski -> angielski -> polski, ale nie koniecznie.

Pozdrawiam

Tak działa Coffeinated Content (płatny niestety), różnica jest w tym że nie rss, ale pobiera np youtube, yahoo answer, bazy artykułów do przedruku... Wychodzi z tego content w stylu "kali umieć czytać" ale gogielowi to wystarczy, właśnie zrezygnowałem z jednej z domen na której to stało (https://moto.sanok.pl/) zatem jak popatrzysz w kopię google to ędziesz mieć pojęcie jaki content to daje.

Miesiąc i od zera do 1,1k site, przy 1k punktów e-weba na główną.

Ale jest już jakiś darmowy odpowiednik, tylko gdzieś mi zaginął, bo jeszcze niezbyt działał...

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności