Skocz do zawartości

Zaplecze

barti4

Rekomendowane odpowiedzi

po pierwsze to musisz wiedzieć że jednym zapleczem nie wiele zdziałasz, potrzebujesz ich kilkanaście-kilkadziesiąt i każde podlinkowywać aby miało moc :) jak nie masz różnych IP dobrym rozwiązaniem może być dołączenie zaplecz do dobrego SWL. jeśli pozycjonowane frazy są proste możesz kupować punkty w SWL lub linki (np. w prolinku, patrz moja stopka). zastanów się najpierw czy skala pozycjonowania które chcesz wykonać uzasadnia ekonomicznie tworzenie zaplecza, jeśli tak jest to są całe tematy o tym jak je budować i nie ma sensu zakładać kolejnego wątku, powodzenia! :D

tzn mam jeden serwer i domenę, które dostałem za free i warto wykorzystać :D A co do celów hm frazy nie są super popularne, jednakże chcę rozwijać swoj serwis, mimo iż prowadzę go hobbystycznie. Jakie SWL-e polecicie? W prolink już jestem:)

Szukasz szczoteczki do zębów? Sprawdź nowy blog o szczoteczkach do zębów , gdzie znajdziesz rankingi, artykuły.

Mar_Dal katalogi i precle też wykorzystuję:) Trochę poczytałem na ten temat i dlatego chcę rozwinąć swoje działania poprzez budowanie zaplecza:) Swoją drogą martwi mnie jedna sprawa. Moja strona nie jest w ogóle pokazywana w wyszukiwarce jeżeli chodzi o jedno z moich haseł kluczowych;(

Szukasz szczoteczki do zębów? Sprawdź nowy blog o szczoteczkach do zębów , gdzie znajdziesz rankingi, artykuły.

jest w gwt zweryfikowales ją czy roboty g maja dostęp do strony.

na samym początku g daje jakby okres ochronny i strona poczatkowo jest eyswietlana wysoko

z tego co zauwazyłem jak sie myle poprawcie mnie

Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić?

Powiedzcie co w sytuacji gdy na jednym serwerze podpięytych jest pok 5 domen i każda jest stroną główną o innej tematyce - nie będą się gryzły ze sobą? jak jest z mocą linków itd?

Na jednym serwerze to masz podpietych kilkaset lub kilka tysiecy stron. Ty masz tylko maly fragment serwera, a na tym samym serwerze jest jeszcze pelno innych uzytkownikow. Jak chcesz miec serwer na wylaczonsc to musisz miec albo wykupione unikalne IP (bo do IP ten problem sie sprowadza), albo VPS lub serwer dedykowany.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności