Skocz do zawartości

prosba o pomoc - linux lub knoppix

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

ostatnio byl raport ze posiadacze xp maja 15 minut na zabezpieczenie systemu przed trojanami i wirami, jesli sa podlaczeni do netu.

SP2 na razie chyba eliminuje wszystkie dziury w Win XP. Wystarczy zainstalować od razu system z SP2 lub włączyć kabel do internetu dopiero po instalacji SP2 (np. z pliku z płyty).

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

Dodam tylko, ze problem występuje z firewallem

Ale z tym windowsowym, czy powoduje poroblemy z innymi? Firewall firmy Microsoft to byłaby chyba ostatnia rzecz jakiej bym zaufał.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

Ale z tym windowsowym, czy powoduje poroblemy z innymi? Firewall firmy Microsoft to byłaby chyba ostatnia rzecz jakiej bym zaufał.

Tak, z tym "windowsowym" :hello:

ak najbardziej istnieje, ale nie jest to doskonale i czesto nie dziala tak jak bysmy chcieli.

No niestety, nic nie jest doskonałe (skąd to znamy...:) )

Live Free or Die

no własnie wiecie dlaczego graficy nie lubią maców???

Bo nie można przyjśc do pracy odpalić kompa potem czekać aż przyjdzie admin żeby usunąć blue killer screen na macu tego nie ma a buuuu

trze się przeżucić na winde bedą częstsze przerwy w pracy :hello:

no i wszystko jasne ! Procesor mi nawalil, nie widac zeby sie przegrzewal ale to on wiesza mi wszystko... Znowu nie mam windy, probowalem zainstalowac najpierw 98, potem millenium potem XP i zawsze jak dochodzi do "pobieranie informacji i komputerze" to sie wiesza a czasami nawet szybciej... I znowu musze czekac, grrr..... mam nadzieje ze do konca tygodnia kupie nowa plyte z procesorem...

i tak to wlasnie jest z tym moim zlomem - jak mam jedna nowa rzecz to mi pada nastepna...

Ale ciekawe ze knoppix dziala idealnie (jak zawsze :hello: )

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności