Skocz do zawartości

Nagły spadek filtr 100%

adrenaline

Rekomendowane odpowiedzi

Wczoraj zanotowałem nagły spadek odwiedzin na stronie.

Powolny spadek otrzymywał się od 3 tygodni ale wczoraj wizyty spadły nagle z 1300 dziennie do 130 dziennie.

Nie wykonywałem żadnych akcji 'spamerskich' w tym czasie.

Pytanie czy powinno się czekać i jeśli tak to jak długo na powrót do łask czy raczej bez zastanowienie przekierować na inna domenę?

Z góry dzięki za wskazówki

domena https://toprice.ie

Mi skacze na dniach w przedziale 2 tys - 14 tys UU/doba .Pytanie - nie obserwujesz pozycji strony w wynikach googla ? Są jeszcze trendy ...

Zresztą wiemy jaki jest spadek jeśli z 1 miejsca domena spadnie na 10 a tym bardziej 11 pozycję ...

Jeśli masz google webmasters i analytics to sprawdź wszystkie statystyki i to Ci znacząco pomoże w rozwikłaniu tej zagadki . Umiejętność obsługi oraz wykorzystania google webmasters i analytics to bardzo ważna rzecz i to trzeba umieć ...

Chcesz widzieć swój mocny link SEO w serwisie www.mediarp.pl ? Pozycjonuj się z SEOpilot, kliknij aby zobaczyć jak się reklamować

Jeśli chcesz możesz zarabiać na swojej stronie www lub blogu przeczytaj jak to zrobić

Czy to czasem nie jest nowy/serwis domena, w sensie istnienia dopiero 3-4 miesiące ? Być może fresh site bonus / okres próbny w google się skończył ? Oczywiście pod warunkiem, że FSB istnieje bo to teoria kontrowersyjna (wg. mnie jest coś takiego).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności