Skocz do zawartości

Wywiad z dziadkiem

Mar_Dal

Rekomendowane odpowiedzi

Widziałem kilka razy i dalej nie rozumiem fenomenu tego filmu. Religa nie jest fundamentem (przynajmniej być nie powinna) i nie wiem dlaczego Kościół jako instytucja ma takie przywileje jak dziś. Ja na nich robić nie chcę, ale ludzie na YT dalej rozdają kciuki na ślepo, że dziadek ma rację. Dla mnie kpina. Facet ma swoje zdanie i swoje lata - ciężko byłoby wejść z nim w polemikę.

Znów nie wiem po co wtrącił o tych Polkach (nie ujmuję racji, nie badałem więc nie podważam) - co to ma do pytania zadanego przez dziennikarza? Nie wiem. On za to jest "inteligjentny".

paq studio YouTube

Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio

Dziadek prawidłowo zareagował. Chcieli się z niego pośmiać, a ten ich zaskoczył. Popieram.

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności