Skocz do zawartości

Linki pod stroną w wynikach wyszukiwania.

szymekszymek

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć.

Otóż wczoraj zmieniłem sobie opis strony, i dziś wstaje i wpisuje w google adres strony żeby zobaczyć czy już zmieniło i co widzę..

Pod moją stroną mam jakieś 5 linków, do tematów na forum które już dawno chyba zostały zakopanee i zapomniane..

nie bardzo wiem teraz gdzie to namieszałem i jak usunąć te linki do podstron.

Proszę o pomoc.

Jest to tam, faktycznie, mam wygenerowane linki zaraz pokasuje tylko jeszcze poczytam czy nie warto ich zostawić..

co byście zrobili na moim miejscu?

W ogóle to fajnie że dostałem coś bonusowego, Szkoda tylko że wybrali takie podstrony które nie są według mnie ważne. Czy będę dostawał teraz co jakiś czas inne takie linki? Fajnie było by gdyby dali mi możliwość zostawienia tych kilku które mi odpowiadają a nie narzucali swoje linki bo trochę im to nie wychodzi : )

sami sprawdźcie..

https://www.google.pl/search?q=hhstyle

przydzieliło mi : Wersja bez grafiki ? śmieszne.

Tzn. że gogle doceniło Twoją stronę - nie wiem czym się przejmujesz

Apartamenty i hotel na godziny kraków jedyne takie miejsce w Krakowie - Hotel MARGOT apartments

Mapa dojazdu do pokoje na godziny Kraków profil MARGOT apartments

Podgórze apartamenty na godziny Kraków - margotkrakow.pl - noclegi w Krakowie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności