Skocz do zawartości

Linuxpl.com - konta SEO

krzysiek_web

Rekomendowane odpowiedzi

Osobiscie nie polecam uzywania autoinstalatora jak ktos nie ogarnia "zwyklego" stawiania wp :o. Poza tym paczka z multiinstalatora powinna byc zmodyfikowana (nie tylko config ale tez wtyczki) żeby to lepiej działało w duzych ilościach.

Kupie zaplecze pod SWL'e, a najchetniej całe konta. Propozycje na PM.

• Odpowiedzi 223
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

nie używam tam kont seo ale mam dwa hostingi i zapytałem się ich o to czy może czasem IP się pokrywają !!! Otrzymałem odpowiedź, że konta SEO są na zupełnie innych serwerach. Chyba, że mnie oszukali w rozmowie na gg... !!!

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Mnie natomiast zaciekawiła jedna rzecz.

DNS'y otrzymujemy typu "ns1.seo-linuxpl.com" -> wielkie G. na wszystko z nazwą "seo" od razu reaguje stosownie.

Dla mnie to po prostu pokazanie "tutaj mamy spam" :D

Wiem, można ustawić swoego dns'a - ale wtedy po jednym do kłębka :)

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

wiem też mam tam sharedy

Dlatego właśnie moja obawa - jeśli seohosting jest "wydzielony" i zarówno IP jak i dns'y są zupełnie inne niż dla "standardów" - to dla G. wyciąć wszyswtko problemem nie będzie :D

No bo wiadomo po co sie kupuje seohostingi...

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Zaspamowane seo-hostingi to nie jest coś czego pozycjoner chciałby dla swoich stron (co innego mój spam dla innych :) ). Zaś o nich myślałem że w ofercie udostępnili IPeki z puli dotychczasowej działalności na których stoją normalne nieoflagowane strony zwykłych klientów.

Fajnie byłoby wkręcić się "pomiędzy" ze swoim zapleczem na IPieki dzielone z normalnymi, spotykanymi w polskim necie stronami. A tu zonk

Byłoby fajnie. Seohosting szybko podpadnie

• 3 tygodnie później...
Problem jest w zadaniach wp-cron które obciążąją za bardzo serwer, wg adminów.

A przynajmniej tak było u mnie. Po optymalizacji która zrobiłem wszystko śmiga bez awarii, także chyba pożar ugaszony.

Mam podobny problem. Mógłbyś powiedzieć jak zoptymalizować te crony?

Śledź odwiedzających Twoją stronę opartą o WordPress -> Pobierz bezpłatnie WP Tao

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności