Skocz do zawartości

Linuxpl.com - konta SEO

krzysiek_web

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 223
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 miesiące temu...

a mi dzisiaj zablokowali konto, żadnej informacji żadnego kontaktu, pytam kogoś z adminów mówi że coś wisi, proszę o jakiś czas żebym mógł naprawić zero , pytam czy można wziąść jakąs pomoc administratora żeby to nie wisiało zero , odwiesił na piętnaście minut o 1 w nocy i znowu zablokował, mam tam z kilkadziesiąt lekkich stron i parę cięższych i na nich coś "wisi" w bazie sql, bazy nieruszane od miesięcy więc można było coś wcześniej napisać bym sobie przeniósł na spokojnie albo komuś zlecił żeby nie wisiało a tu nic, takie prowadzenie firmy to kpina normalnie, ja rozumiem że może coś za bardzo tam przeciążone ale z godziny na godzinę bez informacji blokować konto i nawet nie poinformować?

a mi dzisiaj zablokowali konto, żadnej informacji żadnego kontaktu, pytam kogoś z adminów mówi że coś wisi, proszę o jakiś czas żebym mógł naprawić zero , pytam czy można wziąść jakąs pomoc administratora żeby to nie wisiało zero , odwiesił na piętnaście minut o 1 w nocy i znowu zablokował, mam tam z kilkadziesiąt lekkich stron i parę cięższych i na nich coś "wisi" w bazie sql, bazy nieruszane od miesięcy więc można było coś wcześniej napisać bym sobie przeniósł na spokojnie albo komuś zlecił żeby nie wisiało a tu nic, takie prowadzenie firmy to kpina normalnie, ja rozumiem że może coś za bardzo tam przeciążone ale z godziny na godzinę bez informacji blokować konto i nawet nie poinformować?

Miałem to samo z webminiaczami u nich, które akurat tam coś zawieszały a gdzie indziej nie. I tylko na jednym koncie, na drugim już nie, bo mam dwa wykupione. Pisałem, marudziłem, trzeba próbować w różnych porach dnia, bo się zmieniają admini. I teraz wszystko gra, oczywiście dokonałem zmian u siebie też. Trochę cierpliwości trzeba do nich.

Strony www, sklepy internetowe, pozycjonowanie.

Agencja interaktywna Toruń -

https://e-infonet.pl

idioci normalnie, 3 raz kasuje różne strony i przenoszę domeny a ciągle mi blokują konto, nie napiszą raz co przeciąża tylko od razu blokują konto bez żadnej informacji( 2 dzień z rzędu a zawsze kasuje lub przenoszę co napiszą), a jak piszę na gg to mówią że ktoś się tym zajmie w wolnej chwili , to na kiego blokować konto , ja mam cierpieć bo oni zajmują się kimś innym?! to najpierw niech napiszą ostrzeżenie a póżniej blokują całe konto, gdzie takich debili robią to ja sam nie wiem, banda amatorów, w jupe mam limit podany i wiem co i jak a tutaj nic nie wiadomo a wróżką nie jestem, coraz więcej idiotów w tej branży po prostu

idioci normalnie, 3 raz kasuje różne strony i przenoszę domeny a ciągle mi blokują konto, nie napiszą raz co przeciąża tylko od razu blokują konto bez żadnej informacji( 2 dzień z rzędu a zawsze kasuje lub przenoszę co napiszą), a jak piszę na gg to mówią że ktoś się tym zajmie w wolnej chwili , to na kiego blokować konto , ja mam cierpieć bo oni zajmują się kimś innym?! to najpierw niech napiszą ostrzeżenie a póżniej blokują całe konto, gdzie takich debili robią to ja sam nie wiem, banda amatorów, w jupe mam limit podany i wiem co i jak a tutaj nic nie wiadomo a wróżką nie jestem, coraz więcej idiotów w tej branży po prostu

od tego jakim tonem z nimi rozmawiasz, zależy jak Cie obsługują ;) jestem ich klientem od 3-4 lat i nigdy nie było żadnego problemu, w sytuacjach awaryjnych kontakt przez czat z konsultantem na stronie lub mail do admina i naprawiali w 10min ;) nawet w przypadku gdy włamał mi się an ftp jakiś brudas z afganistanu, wszystko wróciło od normy bardzo szybko.

robię to co chcą zawsze, jest za duże obciążenie na niektórych stronach, raz było napisali jakie bazy to przeniosłem odrazu, znowu blokada, napisali bazy i przeniosłem, teraz znowu blokada i się muszę dobijać o jakie bazy chodzi, co to z dnia na dzień się robi , niech napiszą raz wszystkie to je przeniosę gdzieś indziej albo zmienię skrypty a nie mi blokowali całe konto gdzie trzymam strony z reklamami, poza tym powinno być jakieś ostrzeżenie strony i bazy te i te generują za duże obciążenie , jeśli nie zostanie to naprawione, kk to ja mam ich uczyć profesjonalizmu, co tam banda dzieciaków siedzi czy co

postaw się w sytuacji z drugiej strony, co byś zrobił ?

zablokował konto czy czekał aż się serwer wyłoży i miał na karku ze setke klientów ?

a nie podają od razu wszystkiego bo podają to co widać że akurat zajeżdża serwer, widać musisz mieć tam niezły syf że ładu składu nie idzie dojść

i jeszcze liczysz że ktoś gratis będzie się męczył i szukał co tam masz ?

a za takie hasła na forum pod adresem firmy to, przy najmniej u mnie, taką byś pomoc uzyskał że aż byś się zdziwił.

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

to niech zrobią system jak na jupe, tam wiem co generuje co i jak, jakie obciążenie generuje, nikt konta 3 razy z rzędu nie blokuje, też mi ciągnie na jupe ale wiem co i jak, żadnej blokady, jak zeżre jest jakiś dzień gdzie można na spokojnie coś poradzić, a piszę tak jak powinno być w porządnej firmie, 3 razy mogli mi napisać odrazu co i jak ciąży na tym serwerze i co skasować, płacę za to pieniądze i żadnego limitu nie przekroczyłem ani transferu ani pojemności, tylko obciążenia którego ja nie widzę, "a za takie hasła na forum pod adresem firmy to, przy najmniej u mnie, taką byś pomoc uzyskał że aż byś się zdziwił." nie rozśmieszaj mnie nikt mi łaski nie robi i Ty swoim klientom też nie robisz a jak robisz i się tym chwalisz to sie zajmij hodowlą jedwabników w samoa zachodnim a nie usługami dla ludności, mam tam 4 konta za które zapłaciłem i kasuje wszystko jak piesek po informacji, nie moja wina że nie widzę co obciąża w jakim stopniu

Nie męcz, tylko powiedz co takiego trzymasz, to zrozumiemy kto ma racje, jak masz spoko skrypty w stosunku do zakupionego konta, to faktycznie może wina hostingu, ale jak walisz na jakieś minimalne konto jakieś WP rozbudowane i jeszcze coś dokładasz, to sorry.

umieściłem tam z 10 stron(teraz już ze 3) na amerykańskim chyba skrypcie które generuje duże obciążenie, nie mam pretensji o to i chętnie je przeniosę albo skasuje ale o te blokady, gdybym dostał info wcześniej to bym je pokasował albo przeniósł i tyle, miałem kilkanaście różnych hostingów w kilka lat i nikt mi nigdy nie blokował znienacka konta bo coś za bardzo obciążało ps mam 3 konta seo i jakieś inne małe, a problem jest z jednym seo

z tego co wiem linux ma panel directadmin, masz tam dostęp do logów, sprawdź sobie co przeciąża, a jak nie wiesz jak to zatrudnij kogoś kto Ci to przeczyta.

oczywiście że łaski nikomu nie robię ale mam taką zasadę że klientom z postawą roszczeniową którzy próbują mi dołożyć pracy nie mam zwyczaju pomagać,

myślę że niewiele osób byłoby chętnych, nie wydaje mi się abyś w cenie hostingu nabył był gratis audyt stron.

a firmę z powodzeniem prowadzę od 10 lat, jak by mi się udało dobre kontakty na jedwabniki dorwać to na pewno jakieś pastwisko bym im zorganizował :)

choć nie mogę sobie przypomnieć kiedy ostatnio widziałem morwę, może tak jak piszesz w samoa zachodnim rosną...

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

Witam

Jakov wysylalismy Tobie informacje ,ze zapytania SQL generowane przez Twoje skrypty nie maja klauzuli LIMIT i wybieraja wszystkie dane na raz pchajac to potem do PHP ktore zamula procesor

Usunales 3-4 bazy zostalo dalej kilka takich samych baz wiec musimy blokowac aby inni uzytkownicy ktorzy maja normalne skrypty nie czuli przeciazen. Na serwery SEO trzeba umieszczac skrypty ktore sa optymalne i bedzie ok

Konto juz dziala i widze ,ze pousuwales wszystko co trzeba

pozdrawiam

Piotr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności