Skocz do zawartości

Linuxpl.com - konta SEO

krzysiek_web

Rekomendowane odpowiedzi

no ale to zachodni skrypt trochę ciężko uwierzyć że tak mało zoptymalizowany, a o jupe myślałem tylko o tym obciążeniu bo jest od razu widoczne w panelu dokładnie, a co do tych kont to nie mam pretensji jak mówiłem bo rozumiem sprawę ale chciałbym mieć minimalne pole manewru jednak przed tą blokadą i o to mi tylko chodziło

• Odpowiedzi 223
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

"zachodni skrypt"

Myślałem, że podejście "zachodnie=lepsze" skończyło się wraz z dżinsami w na początku lat 90-tych.

Moim zdaniem akurat wschodnie produkty SEO są mocniej optymalizowane niż zachodnie, gdzie i tak spora cześć powstaje w Indiach :).

A co do tematu: to miałem konto na jupe, przeniosłem na linuxpl.com i mam spokój.

B.

Scrapebox & SEO tools Windows VPS łącze 1Gigabit!

Biotechnologia medyczna ..... Seoprzyjazny Silnie Moderowany Katalog Stron PR2

"Ludzie mocno przeceniają swój wpływ na innych i zdecydowanie niedoceniają swojego wpływu na siebie samych" by SZ 2009

mam konto seo na Linuxpl i dzis zaczyna mnie szlag trafiac. co 2h zwis. wczoraj mialem 7k UV a dzis bede mial moze ze 2k.

rozumiem, ze kazdy chce zeby jego strona dzialala,ale kurde. jak strona wywala serwer to trzeba ja wylaczyc od razu a nie czekac i informowac wlasciciela i potem czekac na jego reakcje. w koncu nie jestesmy na tym serwerze sami. mialem strone z zyczeniami. 24 grudnia 1000 ludzi naraz na stronie i serwer nie dal rady. musialem poczekac az sie swieta skoncza bo inni cierpieli. potem zaczal mi na joomli swirowac sh404sef. zamiast co chwila prosic o wlaczenie, szukac przyczyny i wkurzac innych po prostu wylaczylem to swinstwo zeby inni sie mogli cieszyc sprawnym hostingiem.

a teraz ja cierpie, wielu ludzi ktorzy maja tam konto cierpia, bo jedna strona wariuje.

I nie mowie tu teraz ze to Jakov, bo w poprzednich postach pisze, ze rozwiazal problem, ale kurde. Ludzie z linuxpl powinni miec trosze wiecej stanowczosci. probujac pomoc jednemu wkurzacie tysiace a nawet setki B)

pozdrawiam adminow Linuxpl i licze na szybkie i konkretne dzialania.

Jak na dzień dzisiejszy działają konta seo na linuxpl, czy warto wchodzić tam z zapleczem? Czy szukać czegoś innego?

Oczywiście pomijając poniższy cytat. :)

mam konto seo na Linuxpl i dzis zaczyna mnie szlag trafiac. co 2h zwis. wczoraj mialem 7k UV

No tak zgadzam się że support mają najlepszy :P

Pozdrawiam

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

te zwisy to byla pewnie po czesci wina stronki bo za duzo wejsc bylo. dzis juz bylo w porzadku. zreszta wczorajszy przypadek byl pierwszym, kiedy mialem problem z tym kontem.

a chlopaki z Linuxpl blyskawicznie zalatwili mi przeniesienie na VPS, wiec ode mnie maja duzy plus.

Wystarczająco dobrze śmiga ich hosting jak kto nie "zarzyna" serwera ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności