Skocz do zawartości

Linuxpl.com - konta SEO

krzysiek_web

Rekomendowane odpowiedzi

Serwer mam tam testowo, bardzo dobrze się dodaje się domeny, podpina różne ip.

Natomiast problem jest z przypisaniem domen .de, które wymagają 2 różnych klas ip dla dnsów.

Napisałem do adminów, może pomogą rozwiązać temat :D

Admini linuxpl poradzili sobie z tym problemem, support bardzo szybki, polecam ten hosting :D

Z tymi .de widzę, że są problemy. Home.pl wywala błąd dla domen .de, jedynie 1and1 od razu spełnia wymogi.

• Odpowiedzi 223
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
w dniu jutrzejszym - 1.6 od godziny 23 planujemy zmiane dyskow z wersji standard na Enterprise. Chcielibysmy zwiekszyc wydajnosc serwera oraz przede wszystkim stabilnosc przez doozenie tych wlasnie dyskow. Za utrudnienia przepraszamy. Zmiana powinna potrwac nie pozniej niz godz 7 nastepnego dnia.

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

zwykłe konta na linuxpl mogę polecić, jednak konto SEO działa beznadziejnie, pół roku się z nim "męczyłem" i skończyło się na rozmieszczeniu stron na shared hostingach a nie SEO

Zajmujesz się pozycjonowaniem stron i szukasz kolejnych branż, w których możesz zarabiać? - seo.biznesmlm.pl- zarabiaj na suplementach

Znaczenie snów w sennik.biz

Nowy serwis z artykułami : www.magazynallinclusive.pl

zwykłe konta na linuxpl mogę polecić, jednak konto SEO działa beznadziejnie, pół roku się z nim "męczyłem" i skończyło się na rozmieszczeniu stron na shared hostingach a nie SEO

ja natomiast polecam :) Oprócz ostatniego pada złego słowa o nich nie mogę powiedzieć. rzadko są problemy, a jak są to praktycznie "od ręki" problem jest naprawiany. Konto seo pewnie z pół roku już będzie.

• 5 tygodni później...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności