Skocz do zawartości

Linuxpl.com - konta SEO

krzysiek_web

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 223
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

hehe dzisiaj to normalnie się uśmiałem, mam w linuxpl 3 konta seo, myslę sobie, że przedłużenie będzie jakieś tańsze z pewnością od przynajmniej tego początkowego (258zł brutto), info:

> witam, mam w linuxpl 3 konta seo, kończy mi się niedługo okres i mam pytanie jaka jest cena za przedłużenie kont? albo konta?

>

Witam

Koszt odnowienia konta to 369.00 zl netto rocznie

przecież to kpiny odnowienie jest droższe od zakupu nowego konta o prawie 200zł :D i jeszcze żadnej promocji za 3 konta(chociaż jakiś pan kiedyś mówił że za 3 konta są jakieś rabaty) ehhh co to za praktyki stosujecie panowie? hehe

Przy kupnie konta SEO było wyraźnie napisane, że na pierwszy rok była promocja, a później 369 zł brutto - nic w tym dziwnego;)

przecież to kpiny odnowienie jest droższe od zakupu nowego konta

Ciekawe ile firm hostingowych daje takie odwrócone promocje? W 99% przypadkach promocja jest na pierwszy okres rozliczeniowy, w 9,9% na stałe, a chyba 0,1 odnowienie jest tańsze od rejestracji..

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

369 zł brutto jest za przedłużenie, a nie 369 netto;) Jest to duża różnica, ale jak ktoś lubi się pomęczyć za 100 to inna sprawa;)

nie wiem ile daje takie promocje ale jak mam z kilkanaście domen to bardziej mi się opłaca je przenieść na nowe konto, kto na tym zyskuje wtedy? nikt, ja mam robotę i zmiane serwerów a firma traci ponad 150 zł

Nie zachowuj się jak typowy polaczek-biedak-kombinator, który spędzi cały dzień nad rozpruwaniem pralki, żeby sprzedać kwasówę na złomie, bo przecież '50 pln piechotą nie chodzi' (a że w tym czasie zarobiłby 100 zł w normalnej pracy, to już nie ma znaczenia).

Promocje w stylu 'pierwszy okres rozliczeniowy taniej' są po to, żeby przekonać nowego klienta do sprawdzenia jakości usług i jeśli jest zainteresowany przedłużeniem, to płaci już NORMALNĄ kwotę. Miej odrobinę godności lub chociaż nie chwal się swoim cwaniactwem.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

mistrzu daruj sobie te biedak kombinator bo bardzo mi daleko do czegoś takiego, dla mnie powinna cena taka jak przy zakupie albo jakieś zniżki za posiadanie 3 kont, nigdy nie kombinowałem w sposób jaki opisałeś i nawet nie zamierzam nic przenosić bo to dla mnie głupota (aczkolwiek sam system sprzedaży powinien takie ewentualności wykluczać), wyraziłem tylko zdanie , że jak dla mnie to powinno wyglądać trochę inaczej i byłem lekko zdziwiony ps "miej odrobinę godności i nie chwal się swoim cwaniactwem" hehe daj spokój chłopcze do kogo z tą mową :)

Współpracuję z nimi od kilku lat, naprawdę jestem zadowolony z ich hostingu. Myślę że spróbuje te nowe seo serwery, bałem się tylko trudnej koonfiguracji ale po zdjęciach demo widzę że sobie poradzę. Ogólnie jestem "3 razy na tak" ;)

Lepiej zapobiegac niż leczyć. Profilaktyka chorób układu krążenia to podstawa dzisiejszej kardiologii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności