Skocz do zawartości

Linuxpl.com - konta SEO

krzysiek_web

Rekomendowane odpowiedzi

a 50 wordpressów już potrafi poruszyć serwer.

Nie wiem jak Wy to robicie. Ja mam na wirtualkach po 100-150 WordPressów i nikt mnie nie wyrzucił.

No i w tym momencie stałem się właścicielem konta SEO :)

Edycja: kupiłem konto z nadzieją, że szybkość ładowania stron będzie lepsza niż w lokoz.info.

Jak sprawuje Ci się konto przy tylu wordpresach? :)

• Odpowiedzi 223
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mam ponad 50 wordpressów na 1 koncie i nie było nigdy żadnych problemów, a powiem, że nie oszczędzam serwera:)

Ostatnie pytanie :)

Lepiej kupić pięć kont (bo tyle chce zapleczowek chce na poczatek) W1GB czy jedno konto SEO w linuxpl.com. Zapleczówki beda oparte o WP, głównie artykuły. Czy 5 zapleczówek wypchanych na TOP30 da rade utrzymać główną stronkę czy to za mało?

A zastanawiałeś się ile stron musi utrzymać 5 zapleczówek?

Konto seo na 5 stron jest CI niepotrzebne. Szukaj hostingów po 15-20 zł na rok i tyle np altblue.pl

hm

Ja też się naczytałem sporo negatywnych opinii o nich ale sam tam mam serwer 2 lata i działa wszystko dobrze.

Na infolinii tylko raz odebrała kobieta, którą bym zwolnił od razu za podejście do klienta.. ale serwerom zarzucić nic nie mogę.

Drukarka przestaje już drukować? Kup tusze i tonery na inkhouse.pl !

To może i ja napiszę coś od siebie.

Pierwsze konto mam od września 2011 (kupione na testy celem przeniesienia się od innego usługodawcy który nie można było się dogadać)działało i nadal działa super później dokupywałem kolejne konta na kolejne strony skrypty (te nowsze nie raz miały jakieś problemy) to wymiana dysków to kopia zapasowa im się zapętliła i serwer padł. Mam u nich 4 konta i konto SEO co do konta seo monitoruje je od 271 dni oj były pady nie raz dość długie zaznaczę, że konto jest na serwerze s2 uptime serwera jest na poziomie 98% według mojego skryptu częstotliwość monitorowania co 3 minuty.

Powiem tak firma linuxpl.com to porządni ludzie z którymi da się załatwić praktycznie wszystko na gg praktycznie zawsze ktoś siedzi (raz tylko było pusto lecz nie miałem potrzeby pisania). Z konta seo miałem rezygnować i przenieść wszystko lecz zostaje. Codziennie jakieś chwilowe pady sa ostatnio takie większe problemy były 15.10.2012 praktycznie pół dnia coś się działo. Poniżej raport z ostatnich kilku dni

https://fotoo.pl/show...809_s2.png.html

bilbord_opublikuj_mini.png

Jak najdalej od tego rzeszowskiego pomiotu z cygana kosteckiego.

Przywrócenie kopii z backupu sprzed kilku dni bez informowania o tym klientów - Nie ma sprawy! Tylko w linuxpl.com

...

"Cicha" zmiana ustawień i parametrów konta - Nie ma sprawy! Tylko w linuxpl.com

...

Dzień1

Zgłoszenie: Czemu strona nie działa?

Odp. po paru minutach: Powinna już działać.

Dzień2

Zgłoszenie 2:Czemu strona znowu nie działa?

Dzień3

Zgłoszenie 2:Ta strona znowu nie działa?

Co ja pies? Mam warować i pilnować, żeby działała?

Fakt. Jeżeli patrzeć z daleka, to ładne cacko, te konta na linuxpl. Ale kilka kroków bliżej, kilka miesięcy później i wali g...nem, że wytrzymać się nie da.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności