Skocz do zawartości

Linuxpl.com - konta SEO

krzysiek_web

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 223
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
a 50 wordpressów już potrafi poruszyć serwer.

Nie wiem jak Wy to robicie. Ja mam na wirtualkach po 100-150 WordPressów i nikt mnie nie wyrzucił.

No i w tym momencie stałem się właścicielem konta SEO :)

Edycja: kupiłem konto z nadzieją, że szybkość ładowania stron będzie lepsza niż w lokoz.info.

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Te konta kupujecie, a ich przybywa - wczoraj było:

40% zniżki na zakup Konta SEO dla pierwszych 400 kont! (Pozostało 398)

a dzisiaj widzę:

40% zniżki na zakup Konta SEO dla pierwszych 400 kont! (Pozostało 399)

Moderowany katalog stron ogrodniczych - Zapraszam do wpisów branżowych stron (na moderację trzeba się sporo naczekać ale warto)

żeby nie zażynać serwer wordpressem trzeba zainstalować obrone przed spamiarkami, czyli dobrą captche i owszem stary dobry aksimet.

po drugie - zainstalować plugin dla cash w rodzaju super cache albo hyper-cache.

i na koniec - zablokować niepotrzebne roboty w robots.

edit - aha, i jeśli nagle tak się stanie, żę zapleczówka na wp niespodziewanie zrobi zbyt odwiedzana - zabierać ją na inny lepszy serwer.

po 2-3 dniach mielduje - wgrałem 55 wordpressów, zainstalowałem około 40, dałem po jednym artykułe na 13 domenkach. na razie wszystko działa jak trzeba.

Dałem troche ciała, dodawałem pojedynczo te 55 domen, dopiero potem na dole w DA zobaczyłem hurtowe dodanie domen.

Motywuje mnie bardzo do pracy guzik na dole po prawej pod nazwa "zmiana ip dla domen". bardzo fajna sprawa ;)

domenki dałem nie nówki, ale używane, tak że troche ruchu od razu mają mieć.

co by tu jeszcze napisać?

główna subdomenka ew. ping wygłada tak pawka.seo-linuxpl.com

Oferta znakomita tylko po co wam dzielić się tymi 50 ip za chwile te adresy będą zaspamowane ma maxa. Idea konta seo mija się z celem. smile.gif

No właśnie, to jest ciekawy wątek na osobną dyskusję. Sam się zastanawiam jak to jest, ale podejrzewam, że Google nie "dyskwalifikuje" mocy całego IP na podstawie np. tego, że leży tam dużo spamu. Myślę, nie ma co aż tak się tym przejmować. I hostingi SEO są świetnym rozwiązaniem, stawiając 50 porządnych blogów tematycznych jako zaplecze, kupujesz jeden serwer SEO i masz z głowy :jezyk1:

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

A tak mi tego brakowało. Nawet im proponowałem, żeby zwrócili na ta luke na rynku uwagę i na szczęście jak widać ruszyło się w tym temacie...gratulacje dla załogi linuxpl.com .

Ciekawa oferta na usenet w UseNeXT . Z kolej usenet unlimited tylko w Newshosting .

W serwisach anglojęzycznych o sieci Usenet można znaleźć ciekawe informacje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności