Skocz do zawartości

Linuxpl.com - konta SEO

krzysiek_web

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 223
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

jest tu tylu pozycjonerów i jeszcze nikt nie załapał że firmy hostingowe mają wiele serwerów i że jak jakiś serwer padnie to nie znaczy że cała firma padła ?

dlatego część osób nie ma padu a część ma, proste,

jak nie ma prądu to nikt milionów nie traci a jak nie ma serwera to straty że o hoho :puknijsie:

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

Chciałbym się podzielić swoją opinią na temat linuxpl.com

Dzisiaj przez przypadek skasowałem sobie około 10 ważnych dla mnie stron na powyższym hostingu, po kontakcie z suportem stronki miałem odzyskane z backupu po dosłownie 10 minutach.

Obecnie używam około kilkunastu różnych hostingów i mogę szczerze powiedzieć, że linuxpl jest z nich wszystkich najpewniejszy, polecam ;)

Tani, szybki i niezawodny hosting, już od 35zł rocznie  - Webhosting1st

Sklep z częściami do laptopów.

Witam

Kupiłem ten hosting miesiąc temu, ale do tej pory nie miałem czasu nic postawić. Dziś postawiłem pierwszy serwis na Wordpressie i po godzinie wszystko leży "The service is not available. Please try again later.".

Szkoda wydanych pieniędzy, bo nawet jak naprawią to zapewne cały czas będą takie pady.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności