Skocz do zawartości

Linuxpl.com - konta SEO

krzysiek_web

Rekomendowane odpowiedzi

Tak chwaliliście ten hosting że aż się skusiłem - no id od 3 dni nie mogę wgrać tam 50 wordpresów cały czas się zawiesza, jeszcze nie zdarzyło się żebym tutaj wgrał dwa wp za jednym razem. To już w szybki serwer jest lepiej...

Prośba przenieście swoje dodawarki z seohostingów na vps. Seo hosting jest do zaplecza a nie do narzędzi...

• Odpowiedzi 223
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Dodawarki na SEO hostingach? Ciekawy pomysł... chyba, że te dodawarki mają wbudowaną obsługę wielu IP - w przeciwnym wypadku nie wiem jak można wpaść na taki pomysł :)

Kazde IP na wage złota, więc tutaj akurat widze jakiś tam powód do prób instalacji dodawarek (np bany po IP z katalogow).

Zresztą to jest watek o tym mże konta SEO na linuxpl nie wytrzymuja obciazenia generowanego zapleczem, czego efektem sa beldy 500, niedostepnosc uslug, itd. Obcinanie crona do godzin nocnych ma ten problem rozwiazywac przez wyciecie czesci skryptow (no i w nocy jak są bledy 500 czy pady to mnie osob widzi B).

Jak kupuje hosting SEO:

Dowolna ilość domen podłączonych pod konto

Dowolna ilość subdomen

Dowolna ilość kont e-mail

Dowolna ilość aliasów pocztowych

10 GB pojemności ( )

100 GB transferu miesięcznie ( 1200 GB transferu rocznie )

PHP 4/5.2/5.3/6, CGI ,Python,Ruby

Zaawansowane ustawienia PHP

Dowolna ilość baz MySQL i postgreSQL

To chyba powininem liczyć ze jak postawie male zaplecze to nie powinno byc problemu. A tutaj czytamy ze wypraszaja klientów co mają 50 WP, gdzie WP to podstawowy spam zapleczowy obecnie.

Nie chce tutaj tworzyc jakis teorii, ale chyba mozna bylo sie spodziewac ze te konta beda wykorzystane do granic ich limitow tworzac taka ofertę.

Kupie zaplecze pod SWL'e, a najchetniej całe konta. Propozycje na PM.

Nie chce tutaj tworzyc jakis teorii, ale chyba mozna bylo sie spodziewac ze te konta beda wykorzystane do granic ich limitow tworzac taka ofertę.

Nie rozumiem. No to są wykorzystywane do granic mozliwości dlatego masz e500. A co chciałbyś mieć?

@nrm

Raczej chodzi mi o to ze wyraznie chcialbym miec w ofercie ze to konta z limitem (np procka, czy pamieci) i ze pociagna raczej statyczny content. Wtedy wiem co kupuje i nie mam pretensji ze moje 50 wp generuje e500 ;) Dedyka mam w domu, ale tylko jedno IP :)

Moje 50 wp nie generuje b500 ponieważ nawet nie zdążyłem ich odpalić. Ja po prostu nie mogę ich wgrać.

Mam jeszcze 7 dni testu, krótko i na temat: jak na blogach które mają prawie zero odwiedzin będę miał zawieszki itp, to po prostu nie skorzystam.

Widać tak się zapełniają seohostingi, kiedy okres testowy kończy współpracę z Klientem.

No i nie idzie....

heh chyba daje sobie spokój szkoda tych 3 dni.

Co do wgrywania wp to powiem że 3 dni mi zeszło z wgrywaniem, po prostu co 15-20 minut była zawieszka, ustawiłem podtrzymywanie komendy czy coś żeby utrzymać połączenie tak jak jest to w totlacomanderze, nic nie pomogło.

Teraz wszystko wgrane zaczynam testy z praktycznym działaniem blogów wp.

Problem jest w zadaniach wp-cron które obciążąją za bardzo serwer, wg adminów.

A przynajmniej tak było u mnie. Po optymalizacji która zrobiłem wszystko śmiga bez awarii, także chyba pożar ugaszony.

Napisz co zrobileś, wszystkiem się to przyda.

Pewnie Total Cache, cos jeszcze?

Co do wgrywania wp to powiem że 3 dni mi zeszło z wgrywaniem, po prostu co 15-20 minut była zawieszka, ustawiłem podtrzymywanie komendy czy coś żeby utrzymać połączenie tak jak jest to w totlacomanderze, nic nie pomogło.

Teraz wszystko wgrane zaczynam testy z praktycznym działaniem blogów wp.

auto instalator jest przecież który dużo ułatwia i przyśpiesza stawianie WP:)

...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności