Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czy obecnie idzie dodawanie do omnipress2? Bo niby zapuszczam sobie to dodawanie, z harmonogramu to ubywa, ale ani info o dodaniach, ani info o błedach. Przy pozycjach omnipress 2 mam dodań 0 błedów 0 :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

@kazek76

moze trzeba bylo przeczytac tez zdanie powyzej :)

Moge wam polecić OmniADD o ile wiecie co robicie i macie prv bazy. Jeśli nie wiecie nie co robicie, katalogujcie recznie do dobrych katalogów przynajmniej nie zrobicie sobie krzywdy

Świeży użytkownik OmniAdd z którym miałem okazje korespondować, zamiast podnieść sobie pozycje stracił PR Także z umiarem i z głową drodzy rodacy

Kupie zaplecze pod SWL'e, a najchetniej całe konta. Propozycje na PM.

Moxo - irytujesz mnie już powoli. Nie umiesz robić młotkiem, to nie wbijaj gwoździ. A ten początkujący to zapewne chciał na skróty, bez nabrania choćby podstawowej wiedzy. W takim przypadku nawet ręcznie sobie krzywdę może zrobić. Gadasz takie farmazony, że wygląda, że to Ty sobie tę krzywdę zrobiłeś. Kończ już to waść i wstydu oszczędź.

Grisham - a co rozumiesz przez priv? Jeśli te, które są Twoje z utworzonym wcześniej hasłem i loginem, to zwykle dodaje mi się do wszystkich. Z jakimiś pojedynczymi miewam problemy, ale najczęściej to kwestia łączenia albo złego przygotowanego tekstu i wypiekacz nie wpuszcza. Jeśli natomiast chodzi o adresy obce, których nie ma bazie omniadda, to różnie, ale raczej - jeśli nie padnie - uda się zarejestrować, to też większość.

@zajacgd - opisałeś wszystkie opcje... poza ta o którą pytałem ;) Chodzi mi o wordpressy w PUBLICZNEJ bazie OmniAdd, jest ich tam niespełna 500 zdaje się.

A o czym ty mówisz? Zarejestrowanych mam ponad 1k, a ponad drugie tyle próbuje. Cierpliwość i doglądanie. No i zrób więcej róznych adresów email np korzystając z opcji aliasów.

Druga sprawa czy uzywal ktos opisow do dodawarki z jakis generatorow tekstow, ktore nie mialy zbytnio sensnu dla uzytkownika. Lepiej uzyc takiego tekstu czy 2-3 teksty z synonimami dla calej bazy?

Generalnie baza publiczna to jeden wielki bezwartościowy śmietnik.

Ale czasami trafią się w niej jakieś perełki i chociażby dlatego warto robić opisy dla człowieka a nie bełkot.

2-3 to mało na taką ilość.

Pozdrawiam,]

Mariusz

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności