Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Z laohost to sprawa jest dość dziwna. Długo stoi i sobie dodaje i nagle z dnia na dzień średnie obciążenie do 60% procesora. Z drugiej strony na innym koncie stoi kilka Wordpresów plus strona firmowa i wczoraj obciążenie ponad limit.

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@zakręcony - OmniPRESS v2 nie jest dostępny jeszcze publicznie i tylko w bazie były nasze testowe - teraz mam dylemat gdzie mam go dać w jakim dziale (raczej w temacie OmniADD nie za bardzo)

Co do obciążenia jakie niby generuje OmniADD wyłącz XML-RPC i nie ma bata żeby było wysokie (dlatego ogólnie nie zalecamy żadnych seo hostingów) - według Lao na jednym koncie gdzie stał pusty omniadd (testowa kopia) z 1 projektem ich wykres twierdził że przekraczam limit konta i konto testowe padło

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

OmniPRESS v2 jest już do pobrania i można instalować ;) - więcej na temat samego skryptu można znaleźć na stronie: https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...howtopic=136272

Zapraszam wszystkich do instalowania

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

u mnie to samo w raportach

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

W jaki sposób wrzucić w koszty OmniAdda? Moge to zrobić poprzez fakturę wewnętrzną?

Dostałem rachunek, nie ma na nim jednak europejskiego nr NIP. Wystawiam wewnętrzną, doliczam na niej VAT, a potem go odliczam czy jakoś inaczej? :)

Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej :)

Na koniec polecam artykuł Pauliny o najlepszych tabletkach na odchudzanie!

Witam,

Mam problem, pierwszy raz dodałem stronę aby była dodawana do katalogów OmniPRESSv2 ale nic nie dodaje i w raportach pusto oraz w "Katalogi" - błedy 0 - dodań - 0... Czym to może być spowodowane. W Harmonogramie przechodzi przez wszystkie katalogi ale nie dodaje. Opis dodaje tak jak w OmniPRESSv1. Co najciekawsze dodałem normalnie opis ręcznie i wszystko ok, w celu sprawdzenia czy dobre teksty dodaje.

Pozdrawiam,

ssebo

W jaki sposób wrzucić w koszty OmniAdda? Moge to zrobić poprzez fakturę wewnętrzną?

Dostałem rachunek, nie ma na nim jednak europejskiego nr NIP. Wystawiam wewnętrzną, doliczam na niej VAT, a potem go odliczam czy jakoś inaczej? !!!

Tak, fakturę wewnętrzną wystawiasz z VATem, masz VAT należny (import usług w VAT-7) i VAT naliczony w pozostałe nabycia. To jak to zaksięgować zależy już od programu, musi trafić do dwóch rejestrów VAT.

Program PITy 2013/2014 - darmowy program do rozliczenia PIT z obsługą wysyłania PITów przez Internet poprzez e-Deklaracje.

Łatwy w obsłudze, wydajny program księgowy - KPIR, Ryczałt, Płace, VAT, aktywne formularze, e-Deklaracje.

Rozlicz PIT-37 - zeznania roczne PIT są łatwe.

...Mam problem, pierwszy raz dodałem stronę aby była dodawana do katalogów OmniPRESSv2 ale nic nie dodaje i w raportach pusto oraz w "Katalogi" - błedy 0 - dodań - 0... Czym to może być spowodowane. ...

Wydaje mi się, że to jest nadal aktualne, bo mam tak samo !!!

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

...Mam problem, pierwszy raz dodałem stronę aby była dodawana do katalogów OmniPRESSv2 ale nic nie dodaje i w raportach pusto oraz w "Katalogi" - błedy 0 - dodań - 0... Czym to może być spowodowane. ...

Wydaje mi się, że to jest nadal aktualne, bo mam tak samo :rolleyes:

Hehe... Dziwne OmniPRESS dostępny a byle jaka instalacja jest dodawana do bazy publicznej (moich już parę)... Nie po to instalowałem abym nie dodawał. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności