Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
O widzisz, tu by dostać rachunek, trzeba uderzać do Kojotka na GG i napisać: pleas, pleas, pleas. Dwa razy się pleasowałem i dwa razy otrzymałem.

W temacie o szkoleniu wyczytałem, że można będzie otrzymać rachunek (to leci z OMNI), albo fakturkę (to leci z jakiejś firmy w PL) za szkolenie, może jak spytasz, to sie okaże, że i FV będzie. Tak się to wszystko zmienia dynamiczniaście :)

Jeszcze mi Bóg rozumu nie odebrał. Nie zamierzam nikogo prosić o wystawienie rachunku na zakup w sklepie internetowym (to jest psim obowiązkiem tego sklepu) - no chyba, że firma jest oszustwem i działa na czarno ...

(i tak przymknąłem oko na łamanie prawa i nie podanie danych firmowych w "sklepiku")

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Beerbant - to nie wszystko ja kiedys od Kojotka dostalem rachunek z nieistniejacej firmy.

no to więcej pytań nie przewiduje ....

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Pojawiła się nowa wersja OmniADD 5.2.16+

Zmiany:

* Zarządzanie baza + update (możliwość zdecydowania czy baza ma być nadpisywana czy też tylko mają pojawiać się nowe rekordy oraz możliwość usuwania z każdej bazy katalogów/precelków które są mało skuteczne - osobne narzędzie katalogi -> zarządzaj) co skutkuje przyspieszeniem dodawania - nie dodaje do katalogów do których nigdy nie udało się dodać

* Udoskonalone wybieranie baz (przy link premium wybiera tylko obsługiwane katalogi przy zaznaczeniu “Wszystkie”, przy dodawaniu OmniPress do harmonogramu alert jeśli nie ma specjalnego opisu do tego katalogu, nie dodawanie do RSS jeśli nie ma podanego adresu w projekcie) co daje nam przyspieszenie dodawania oraz brak znikających pozycjo OmniPress z harmonogramu

* Powiadomienie przy zbyt dużej ilości logów (wynikiem tego jest nie działający proces dodawania lub/i brak możliwości zalogowania lub/i przeciążenie serwera - problem może być u osób które mają więcej niż 10 projektów naraz katalogowanych z dużą ilością dodawań na dzień)

* zabezpieczenie przy zapisywaniu pytań - u niektórych osób po zapisie pytania zostały wymazywane (teoretycznie bo nie udało nam się na swoich serwerach wywołać takiego problemu)

* Dodanie statusu “moderowany” przy OmniPress oraz poprawa zapisu opisu dla tego katalogu

Od następnej jeśli nie będzie krytycznych update OmniADD będzie pojawiał się na PHP 5.3, więcej informacji tutaj

Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl

Pojawiła się nowa wersja OmniADD 5.2.16+

To z możliwościa kasowania katalogów to świetna robota.

Mam natomiast pytanie dotyczące logów z pobieranej aktualizacji katalogów, jak się pozbyć tej długiej listy z zakładki aktualizacje?

I kiedy do OmniPress2 będą wpuszczani właściciele OA?

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności