Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

widzę że jest nowa wersja ale zalecane jest instalowanie/aktualizacja ręczna ze względu na php 5.3 i teraz moje pytanie... mam OmniaDD na hekko ( bardzo dobrze chodzi) - z tego co wiem już tam od dawna jest php5.3 czy w takim razie mogę zrobić to automatycznie przez Omniadd ?

aha... do @hekko w jaki sposób mogę zgłosić zadanie dla admin hekko ?

mianle, zadajesz dziesiątki pytań na jakie juz masz odpowiedzi agape post 6.12.11 - 11:38

Zmienił się adres aktualizacji więc ten jeden raz należy zaktualizować OmniADD ręcznie według instrukcji (tak jak zawsze).

Nie zaśmiecaj wątki a najpierw użyj wyszukiwarki, przeczytaj posta wyżej, lub zaloguj się na forum suportu

aha... do @hekko w jaki sposób mogę zgłosić zadanie dla admin hekko ?

heko co niema PW??? czy kontaktu na swojej stronie?

Właśnie dzięki takim jak ty na PIO w watkach technicznych softów jest totalny bałagan.

Nie, dziękuje :D, te co są na PIO to chyba dobrze się sprawują, ja bylem by zbędny :D Ale ostatnio wysyp ludzi co w tematach softów zadają pytania na jakie odpowiedz jest na tej samej stronie :D W twoich tematach tez, właśnie chciałem don mini ściągnąć, to szukałem gdzie jest link i poczytałem trocha :D Okropnie wydłuża to czas,a co gorzej ludzi co kupili soft muszą czytać jak administratorowi od hekko zgłosić coś i tak dalej. W tematach katalogów non-stop " wpis poszedł dzieks" , lub " ładny katalog, dodałem wpis pozdrawiam "

moje posty zgłosiłem do kosza z tego tematu :D

@MaxPan ja też zauważyłem że co bym nie napisał zawsze dajesz negatywną ripostę :D

a cz dyskusja która powstało po twojej wypowiedzi to nie są śmieci ?

@MaxPan to napisz mi dokładnie jak szukać w wyszukiwarce :D serio , bo ona strasznie nie dokładna jest...

pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności