Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Czy seo.miasto.pl nadal działa? Manualnie da się dodać do precla, więc to raczej nie ban. Automatycznie dodaje do 4 z całej listy (mimo przelogowania) Jak to w takim razie odczytać?

1HTTP/1.1 302 Moved Temporarily Date: Thu, 25 Aug 2011 08:12:32 GMT Server: Apache/2 Expires: Wed, 11 Jan 1984 05:00:00 GMT Cache-Control: no-cache, must-revalidate, max-age=0 Pragma: no-cache Last-Modified: Thu, 25 Aug 2011 08:12:32 GMT Location: https://seo.limanowa.pl/wp-login.php?redirect_to=http%3A%2F%2Fseo.limanowa.pl%2Fwp-admin%2Fpost-new.php&reauth=1 Vary: Accept-Encoding,User-Agent Content-Encoding: gzip Content-Length: 20 Connection: close Content-Type: text/html; charset=UTF-8

Co było powodem takich błędów?

hm

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Odnośnie tego. Problemem był OA (ostatnia aktualizacja przed przejściem na 5.3). Po aktualizacji do 5.3 wszystko wrociło do normy, obciążenie CPU z 16-40% spadło do 0.88%. A i musze powiedzieć, że teraz znacznie szybciej to wszystko smiga od strony "zwykłego biegania" po OA. Kolejny raz muszę niesttety napisać: Zer Gut Arbajt Panowie;)

Edit: chodziło o wersję OA 5.3 a nie 5.13 oczywiście :P

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Dlaczego w donmini dodaje w jednym wpisie 2x ten sam wpis ?

przykład: Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą na stronie www. Gdzie...[tutaj dalej wpis leci, koniec wpisu]. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą na stronie www. Gdzie...

Tak to u mnie wygląda :P

Oczywiście jest wymagana ilość, zazwyczaj to 300 znaków. OmniAdd automatycznie powiela treść jeśli nie ustawisz wymaganej ilości znaków. Pytanie tylko na jaką ilość nastawiony jest omniadd (czy każdy katalog jest sprawdzany i wymagania są indywidualne, czy z góry jest ustawiona określona ilość - w tym ostatnim przypadku możliwe że jest ustawione więcej niż 300 znaków).

odpaliłem plik testowy na hostingu ovh (nie dedyk) i wszystkie pola są OK za wyjątkiem: Zend Guard Loader OFF. Da się to jakoś włączyć i czy ten Zend jest konieczny żeby omniAdd działał?

Sprawdziłem też plik testowy DonLinkage. Tutaj pokazuje:

"DonLinkage powinien działać na tym serwerze

UWAGA! Nie jest to gwarancjš!"

Czy te programy mają takie same wymagania co do serwera?

metju a ty postawiłeś przynajmniej jeden WP pod publiczny dostęp? krew mnie zalewa jak no-stop w dziale publikera, omni innych dodawarek ludzie się żalą na bazę publiczna. Dodawarka to dodawarka, baza publiczna to baza publiczna.

Kupujesz dodawarke a nie bazę, nie wykluczone ze jutro w bazie będzie 10 WP publicznych, i co z tego kogo będziesz winić tych co nie chcą udostępniać poligonu dla spamowania dla takich jak ty?

Uświadom sobie jedno, ciesz się ze i do 700 udało się tobie dodać, bo założę się za niedługo i do tyle nie dodasz. Wcześniej publiczne precli i katalogi się stawiło pod site, po zmianach w algo i to zostało nieopłacalne, wiec wytłumacz mi z jakiej racji ktoś ma dawać swoja domenę, hosting dla twoich linków?

p.s widzę postawiłeś zielonego seoka z ZERO BL i 2,44 za wpis https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry968050 , wiec Chuck Norris, pomysł przed tym jak zaczniesz narzekać na darmowa bazę i nie chodzi tu o ta dodawarka a OGÓLNIE o baza gdzie możesz bezpłatnie po-spamować.

ja się nie żale, tylko po co te aktualizacje i cała baza publiczna co nawet jest informowane w sklepie Omii jeśli nic w tym kierunku nie jest usuwane i dodawane? ( a zapewnienia co tygodniowej aktualizacji są też) sam z tej bazy korzystałem tylko na początku gdy zakupiłem dodawarkę, a nawiązałem do tematu właśnie ze względu tych aktualizacji więc wyluzuj bo nie wiem po co te nerwy eheh :D

i dodawane

to postaw coś i się doda, człowieku czy ty nie rozumiesz ze nikt już zdrowo myślący nic nie stawi pod bazę publiczna? Marcinu IT chodzi o zmniejszenia bazy ( skraca czas jednego przebiegu) ale wcale nie zwiększę ilość dodań, wywalenie zbanowanych, ale więcej juz nie będzie,chyba ze ty się poświecisz i postawisz 1000 WP

Baza jest filtrowana obecnie pod kątem indeksacji (czego nie ma w indeksie to wylot) tak więc do 24h pojawi się nowa baza

Bardzo ubolewam nad faktem że od ponad miesiąca nie został zgłoszony ani jeden katalog przez użytkowników !! - zaznaczam dosłownie ani jeden !!

Jeśli tak dalej będzie to z czasem "przepowiednia" Max'a będzie prawdziwa i w bazie publicznej nie będzie nawet 70 WP

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności