Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wyszła nowa aktualizacja OmniADD 5.3.1.1+ poprawiająca działanie harmonogramu, jest to jedyna poprawka w tym update. Jest ona dostępna jak zawsze na auto aktualizacji oraz na forum w tym wątku.

* Jeśli ktoś ma problemy z auto aktualizacją (nie nadpisują się pliki) należy wykonać aktualizacje ręcznie według załączonej do niej instrukcji.

* Jeśli mimo aktualizacji nawet ręcznej jest problem 500 przy wchodzeniu do harmonogramu oznacza to że baza jest zapchana raportami (tabele k_[nazwakatalogu]) lub źle skonfigurowana. Jeśli mamy do porównania ponad 20 000 rekordów (na takim było testowane) może dojść do przeciążenia serwera i tym samym błędu wewnętrznego (Error 500). Problem występuje właśnie w takich okoliczościach i leży po stronie serwera.

Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl

Właśnie się przymierzam do kupienia OA i trochę podłamkę złapałem jak czytam o publicznej bazie...

Czy ona się ciągle nadaje do linkowania zaplecza?

I drugie pytanie, wybaczcie jeśli zbyt prostackie - skąd wziąć prywatną bazę? domyślam się, że kupić od kogoś, no bo przecież nie wystawić pare k WP?

Ktoś może coś polecić?

w jaki dotrzeć mogę do dobrej bazy

postawic swoja, prywatnej nikt nie udostępni pod twoje zaplecza, same slowo "prywatna " sugeruje ze nie na udostępnienie, a wszytko co jest w publicznej codziennie się harwestuje wystarczę jedna strona katalogu czy precla w indeksie,wiec o jaką bazę tobie chodzi?

A ja polecam usuwanie z bazy Omnipressów, które wykorzystują wpisy usuwając z nich linki, bo zauważyłem, że pojawiają się takie modyfikacje skryptu, gdzie z tysięcy wpisów nie pojawia się ani jeden link, poza linkiem pozycjonującym właściciela katalogu w stopce...

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności