Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ktoś zarzucił wcześniej w temacie że pojawiły się "cwaniaczki" co wywalają linki z wpisów w OmniPRESS v2 - zaczynamy weryfikację bazy i cwaniaczki do piachu polecą

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Nie tylko w omnipress, choć pewnie tylko ten skrypt Was interesuje. Ja zauważyłem kilka webmini, które wycinają linki. Myślę, że jest całkiem sporo takich cwaniaczków. Trzeba im jednak przyznać, że metodę na robienie zaplecza mają genialną :D

seowyszbanner.gif

Kojotek dokładnie są takie że po wysłaniu tego linka nie ma we wpisie ;-)

soprano ja ostatnio widziałem farmę easydirów jednego właściciela które przyjmowały wpisy z wyciętymi linkami - ale nie mówimy w tym wątku o innych typach skryptów tylko o tym co od omni :D

Witam korzystających z OmniAdd'a.

Mam w obecnej chwili do skatalogowania ok 20-25 domen, w tym także zapleczowych, na dniach dojdzie drugie tyle... ( ale bez śmieci - takich zaplecz nie uznaję ;) ).

W związku z tym że nie wyrabiam się już z ręcznym dodawaniem przymierzam się do zakupu OmniPack1: https://www.omniworld.pl/34-pack-1.html

Czy te narzędzia rzeczywiście są warte swojej ceny?

Rozumiem że najlepszym krokiem byłoby utworzenie własnej bazy(pytanie, jak?), bądź kupno ( tylko gdzie, od kogo - żeby była wartościowa)

Proszę o wypowiedzi osób korzystających z programu od jakiegoś czasu, nie lubię wyrzucać ciężko zarobionych pieniędzy w błoto :rolleyes:

hm?

Omniadd moim zdaniem jest warto swojej ceny więc spokojnie możesz go kupować.

Kto, gdzie i jak to już sobie sam musisz poszukać. Jest wiele osób an tym forum, które sprzedają bazy lub wpisy w prywatnych sieciach precli. Zalecam zaglądnięcie do działu "ogłoszenia". Tam z pewnością znajdziesz wszystko czego potrzebujesz.

seowyszbanner.gif

Na forum OmniADD jest specialny dział na te tematy (prywatne bazy sprzedam / wymienię) - dostęp tylko dla posiadaczy aktywnej kopie OmniADD żeby nie było śmiecenia więc coś zawsze da się dobrego znaleźć

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Narazie nie działa ale to chwilowe, az.pl wczoraj mialo jakas awarie przez którą znikł całkowicie razem z plikami i domena jeden nasz serwer padł im cpanel i cała historia konta (po skontaktowaniu się z nimi już przywrócili wszystko) a dzis o 4-5 chyba mieli cos robic na serwerach. Może to być z tym związane będziemy się z nimi kontaktować w tej sprawie.

Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl

Od dwóch dni przy próbie aktualizacji bazy mam komunikat: "Wystąpił błąd z połączeniem. Proszę spróbować ponownie bądź zmienić w opcjach źródło update na alternatywne" Po zmianie niby poszło ale nie znika komunikat "Dostępna jest aktualizacja bazy katalogów!". Czy ktoś wie o co chodzi?

Od dwóch dni przy próbie aktualizacji bazy mam komunikat: "Wystąpił błąd z połączeniem. Proszę spróbować ponownie bądź zmienić w opcjach źródło update na alternatywne" Czy ktoś wie o co chodzi?

Hosting współdzielony, VPS?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności