Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Rozumiem że połączenie z internetem działa prawidłow, oraz serwer VPS resolvuje nazwy hostów? Wystarczy dać z ssh ping wp.pl. Jeśli jest ok, zastosuj się do wskazówki zmiany źródła na alternatywne. Jeśli to nie zadziała, spróbuj dowiedzieć się jaki jest host z którym omni się łączy celem dokonania aktualizacji. Następnie sprawdź czy połącznienie z tym hostem działa poprawnie. Jeśli wszystko jest ok, to pozostaje kontakt z obsługą omni.

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czy jest możliwość wprowadzenia aby prywatne listy były obsługiwane 1do1 ? Tzn Że jak mam baze 50 WP i 50 art to wszędzie zostanie umieszczony inny art. Bardzo takiego czegoś mi brakuje aby nie było losowo że jeden art umieszczony 5 raz a drugi 0

Trenuj według planów treningowych https://fitmade.pl/plany-treningowe/ - od FITMADE

Witam, szybkie pytanie.

Aktualnie omni na dodawaniu "wolnym" dodaje mi do max. 2200 katalogów/precli. Host dobry, nawet wymieniłem IP'eka aby się upewnić że to nie bananik na IP - niestety nie.

W związku z tym pytanie - czy faktycznie baza publiczna się aż tak skurczyła, czy po prostu coś zje... źle robię :P

Jakieś 2 miesące(może troche wcześniej) skuteczność byla na poziomie ok. 5tys. dodań, dosyć ostry spadek :)

Pozdrawiam :)

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

u mnie dodaje w przedziale od ok 4k do prawie 7k, jak ustawię opisy na wszystkie rodzaje katalogów, 2 to z deka mało... pewno długość opisów jest daleka od zalecanych

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

czy faktycznie baza publiczna się aż tak skurczyła

Obecnie jestem na "ręcznym" etapie sprawdzaniu publicznej bazy katalogów i precli - esCat, ominiadd, publiker

Usunełem wszystkie strony z PR n/a oraz już nieistniejące za pomocą scraoebox'a na priv proxy. Pozostawiam tylko te według następujących wytycznych:

1. Site minimalnie 500>

2. PR minimalnie 0>

3. Sprawdzam czy katalog qlweb to qlweb .... a nie czasem np. seokatalog, strona firmowa, portal, strona informacyjna hostingu (domena nie działa), katalog który był darmowy a teraz jest płatny.... itd.,itd.,itd.

4. Co mają zablokowane dodawanie.

5. Duplikaty adresów url (bardzo nagminne).

6. Usówam katalogi i precle erotyczne.

Jestem w półowie pracy i szczerze powiem,... masakra :P Wiele katalogów jest zbanowanych lub wpadniętych w filtr. Do tego niby powinien działać, a tak na prawdę nie działa bo ma np. błąd serwera.

Dużo by tu pisać, jest taki haos,... że nie mam słów.

Osobiście stawiam na wartościową bazę, ponieważ nie chcę aby moje strony miały linka na zbanowanych katalogach, obok linka do strony erotycznej itp.

Co z tego, że masz ogólno dostępną bazę - kilkatysięcy katalogów, jak 80% to "śmieci" :spam:

B)

Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL?

-> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <-

Powiem tak po przetestowaniu i poznaniu progamu po 3 miesiącach jestem nadal laikiem w pozycjonowaniu:

- był kryzys gdy program się sypał po aktualizacji

- był niesmak bo człowiek nauczony i przyzwyczajony do dobrych rzeczy z konkurencji

- trzeba było czasu by się go nauczyć

Ale panowie miałem addera, publikera i nie ma ch**a we wsi gorąco polecam.

Mój aktualny ranking to SB4, BlackPress i Adder(z wyłączeniem omnipress) i top 3 macie pewne na Około 14,300,000 wyników. Oczywiście prace trzeba wykonać pisząc dobre i unikalne treści...

Jedynie co mi brakuje to mieszanie wyrazów z BlackPress [test1|test2|test3...] i otrzymujemy test3,test1,test2... albo test2,test1,test3... itd. ale mam nadzieję że kiedyś taka mieszarka będzie :P

Pozycjonuję dla zabawy tylko swoją stronę o ile to można nazwać pozycjonowaniem raczej jest to błądzenie ślepego we mgle ;)

No nie jest ;-) ale moje keywords są no1 w wielu przypadkach :P ja wiem że 70% osób z tego forum pewnie by mnie przebiła ale dajcie się nacieszyć lamerowi bez zaplecza :spam:

Pozycjonuję dla zabawy tylko swoją stronę o ile to można nazwać pozycjonowaniem raczej jest to błądzenie ślepego we mgle ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności