Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

możne coś mam źle ustawione...

u mnie skuteczność akurat do PKSI najwyższa, 94.74%, może instalację robiłeś z automatu? ten automat ostatnio nie działa za dobrze, przynajmniej u mnie

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Podlinkowywanie wpisów

System pokazuje mi 690 poprawnych dodań, z czego export zwraca mi 424, wrzucam wszystko do SB LinkChecker, i w efekcie 21 linków znalezionych. Okazuje się, że 363 to linki do domen a nie do wpisu.

W takiej sytuacji jak radzicie sobie z podlinkowywaniem ? Skąd mam wziąć listę tych wpisów, żeby utworzyć kanał rss ? Chciałbym sprawdzić indeksację tych linków za pomocą SB. Mogę oczywiście utworzyć kanał za pomocą omniadd ale co z tego jak 90% linków brak.

OmniCheck - wchodzę tam i widzę tylko 0/0/0, znaleziono 0, nie znalezniono 0, w kolejce, usuń, stop

To tak ma być ? Czy coś mam zwalone ?

Czy OmniCheck nadal sprawdza tylko wpisy w easydir ?

Sklep medyczny - zapraszam w razie potrzeby ;)

@leszczu - jak chcesz filtrować baze i ustalać typ katalogów/precli to tylko Publiker ;) Ma być opcja eksportu tych baz, ale nikt nie wie kiedy ;P

@leszczu (skoro chcesz żebym się tak do ciebie zwracał) pytam się o crwlery, ale chyba nie przyszło ci to do głowy. Ucz się.

Sklep medyczny - zapraszam w razie potrzeby ;)

Mam pewien problem. Mam w harmonogramie kolejkę składającą się z ponad 1000 pozycji. Teraz chciałbym skasować dodawanie do bazy PRV na wszystkich projektach. Czy jest możliwość załatwienia tego szybciej niż klikanie w każdą pozycję z PRV i jej usuwanie?

seowyszbanner.gif

@soprano, jak ja to robiłem to przez zakładkę "harmonogram" i pojedyńczo usuwałem, ale ja miałem mniej projektów. Można masowo dodać np. private do wszystkich projektów,ale z usunięciem chyba lipa.

@featmilka, FV nie dostaniesz. Możesz dostać jedynie angielski rachunek, ewentualnie polski jesli zakupisz przez skrypty.pro, gdzie właśnie udostępnili produkty omni niedawno.

...

iman7 - dzięki, chciałem tylko wiedzieć co z fakturą bo księgowa męczy. A omni kupiłem bezpośrednio u nich już jakiś czas temu. Dzięki

Internety robie! Jeśli Ty też to sprawdź nowy SAX.PL - tani hosting www. Kod rabatowy dający 50% zniżki to: [sAX2014].

@featmilka, FV nie dostaniesz. Możesz dostać jedynie angielski rachunek, ewentualnie polski jesli zakupisz przez skrypty.pro, gdzie właśnie udostępnili produkty omni niedawno.

My nie wystawiamy rachunku za Omni, przelew wysylasz od razu na konto Omni, także u nas tylko posredniczymy.

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

Wyszła mała aktualizacja dostępna w paczce na forum i auto aktualizacji. Wykryliśmy że w niektórych okolicznościach pytania z webmini mogą ulec uszkodzeniu więc jest to już poprawione. Aktualizacja nie zmienia numeru bo jest to tylko drobna poprawka.

Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności