Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jeśli chodzi o obciążenie wejdźcie proszę do "Katalogi" => "Zarządzaj" i usuńcie te easydir do których nie udaje się dodawać. Przykładowo:

ilością dodań: 1

ilością błędów: 1

Obciążenie powinno zmaleć. Na dniach będziemy dodatkowo sprawdzali ktore partie kodu powodują obciążenie.

Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl

u mnie od wczoraj lecialy projekty tylko na ediry i zapletlalo sie wywolanie

od niedawna testuje ktory cron sie zapetla i wychodzi ze tylko ten od dodawania

edit:agape mnie ubiegl o kilka sekund :D

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Da się w sofcie ustawić, żeby zakładało konta na wp z podaną przez nas nazwą użytkownika? Bo ci generowani użytkownicy to od razu się w oczy rzucają w moderowanych. Może to gdzieś przeoczyłem, gdzie to się da ustawić. W ogóle jaką macie taktykę na wp dla tego softu? Wszystko automatem jedziecie (tworzenie kont) czy może tworzycie użytkowników na preclach i wtedy dodajecie precla z Waszymi danymi (uzytkownik i haslo). Taka opcja dla dużej bazy to trochę maskra, ale można tak robić dla zupełnie nowych precli z tego forum.

Próbowałem pytanie zadać na forum tego oprogramowania ,ale było to niemożliwe .(błąd 501)

Dobrze ustawiłem crony w Hekko kopiując linie wget -q -O /dev/null https://abcde.pl/webmini/cron_add.php >/dev/null 2>&1 i wklejając ją w pole komenda ? Oczywiście domenę dałem swoją

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności