Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

od kilku dni moja Omnia nie wstaje. Dostaje komunikat: Fatal error: Allowed memory size of 67108864 bytes exhausted (tried to allocate 16 bytes)

na sewerze nic się nie zmienilo, nic nie doszlo, nic nie ubylo (chodzi o domeny i zajetosc miejsca).

Gdzie moge cos zmienic lub cos wyciac recznie zeby znow chodzilo?

a ja sprawdziłem baze - większość ma bana

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

pefnie że o publicznej :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

a ja sprawdziłem baze - większość ma bana

moze wogole dawno sobie baze czysciles? :)

2 tyg temu przeczyscilem sobie baze z niedzialajacych edirow, webmini i otwartych - to co zostalo sprawdzilem wczoraj pod katem indeksacji - bana ma lekko powyzej 500szt - wiec to grubo ponizej wiekszosci ;)

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Wyszła nowa wersja OmniADD 5.3.3+. Zmiany:

* integracja z OmniPing - możliwość wyciągnięcia adresu do raportu z dodawania

(robimy to wybierając typ exportu na link do raportu zamiast txt, czy csv)

* dodana możliwość wyciągnięcia adresu do pliku rss z generatora rss

(dzięki temu możemy pingować automatycznie generujący się raport z dodawania)

* dodana możliwość wyciągania raportów z całej grupy

* dodana opcja nie pokazywania domen w raportach

* OmniTXT generuje teksty dla artykułów

* dodany angielski słownik synonimów (przydatne dla artykułów)

* poprawiony freeglobes

* poprawione pytania w webmini

* sporo drobnych poprawek w skrypcie

W tej wersji został między innymi zmieniony adres do źródła proxy. Na starszych wersjach pobieranie proxy od nas nie będzie aktywne. Niestety musieliśmy zmienić lokalizacje.

Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl

W teorii OA jest to szybką i nie ociążającą dodawarką, która powinna zadzialać na kazdym hostingu bez najmniejszego problemu o ile spełnia wymagania. W praktyce jest tak, że obciążenie procka np z 2% dopuszczalnych skacze na 50-70% i po 1, 2 dniach blokują Ci konto na hostingu do następnego miesiąca. Czasem nie blokują, ale piszą meila byś się pakował. Więc albo modlisz sie o dobrego admina, albo szukasz jakiegoś VPS'a, gdzie stawiasz dodawarkę i nie zwracasz uwagi na takie duperele jak działanie dodawarki możliwe przez dzień, dwa w miesiącu :)

Teraz Agape zapuścił kopię w środowisku testowym i może w końcu z tym obciążeniem sobie poradzą i wróci wszystko do czasów, kiedy takie skoski były sporadyczne, a nie na porządku dziennym.

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności