Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

No ale to zamknięte forum jest do poczytania nawet dla niezalogowanych - dotyczy oczywiście problemów. Więc zanim ktos kupi to i tak może tam sobie poczytać. Więc to nie to, że się cos zamiata pod dywan. Mi po prostu przeszkadza skakanie po 2 forach. Sprawdzanie czy warto puszczać aktualizacje zanim Klienci robiący za betatesterów wydadzą pozytywne opinie. Sam ze dwa razy sie pospieczyłem i kopałem sie w ( )( ).

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@awreo: Zostanie wysłanych tyle tekstów, ile jest precli. Dla jednego projektu możesz wysłać po jednym wpisie do każdego precla.

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

@Karlosky tak myślałem dzięki ;)

A odnośnie modułu Prolink działa w następujący sposób, że można dodać wpisy do swoich prywatnych precli za pomocą Link Premium i później za pomocą modułu Prolink podlinkować te wpisy? Dobrze rozumie ten moduł?

Widać kilka osób ma problemy z rozumowaniem zasad działania suportu no ale niech będzie.

Zgłaszasz problem i co z tego wynika skoro nikt nie wie czy problem jest po stronie użytkownika czy skryptu - ile tu już było bajkopisarzy że coś mu nie działa a maila nie ustawił ?

Podczas rejestracji na forum podajesz swój klucz i dzięki temu wiemy która kopa ma problem i możemy dokonać szybkiej diagnozy problemu i jeśli zachodzi potrzeba wydać stosowną aktualizację - wyjątek że podczas instalacji omniadd nie zgadasz się na pomoc zdalną to twoje zgłoszenie na forum jest ignorowane - proste jak budowa cepa

Jest problem i go zgłaszasz musimy go sprawdzić - nie zgadzasz się na pomoc to nie ma problemu i nie ma zgłoszenia (co tu może być nie zrozumiałe ?)

Na forum każda wersja ma swój osobny temat dzięki czemu mamy poukładane wszystkie problemy w jednym miejscu i nie trzeba szukać - wystarczy że wiesz jaką masz wersję i wiesz gdzie dokładnie szukać

Każdy produkt ma aktualizacje bo nie ma idealnych produktów a jeśli takowy mi ktoś wskaże że nie wymaga aktualizacji i poprawek to zjem swoje włosy (mowa o produktach komercyjnych zbliżonych funkcjonalnością do OmniADD)

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

A ja widzę, że ktoś ma problem ze zrozumieniem po co są tematy na tym forum. Przecież to proste jak budowa cepa, że skoro autor/właściciel jakiegoś skryptu zakłada taki temat to robi to po to aby użytkownicy/potencjalni klienci mogli zadawać pytania i oczekiwać odpowiedzi. Nie mam racji?

Jeśli komuś znudziło się odpisywanie na tym forum, ponieważ ma już swoje własne, to chyba powinien zamknąć temat, który już nie jest tutaj potrzebny. Co tu może być niezrozumiałe?

.

@japek - ująłeś to lepiej niż ja bym był w stanie

Dziękuje

W merytorycznej rozmowie na temat oprogramowania sam chętnie zabiorę głos - ale nie suportu i błędów

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Wyszła aktualizacja OmniADD 5.3.4+ do pobrania z tego wątku na forum omniadd.pl bądź z auto aktualizacji.

Zmiany:

* Dalsza integracja z OmniPing - wyciągnięcie adresu do raportu dla grup oraz do wszystkich dodań z OmniADD z dodawania

(Przy dużej ilości projektów nie zalecane wyciąganie raportu do wszystkich dodań - OmniPing może się nie wyrabiać)

* Dodatek OmniLinkCreator tworzący zsynonimizowane linki html oraz w formacie xRummer z wielu adresów oraz wielu anchorów

* Poprawa rejestracji Wordpress oraz problemu z wp oczekującymi na maile

Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności