Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Było już w innych tematach:

https://www.webhostingtalk.pl/topic/18623-n...post__p__161802

Nie używamy lipnych klientów FTP i nie przechowujemy haseł do FTP w takich programach

Jeśli faktycznie coś masz (bo jak masz kasperskiego to często jest to fałszywka) to wina leży TYLKO po twojej stronie nie OmniADD !

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

neox, nie zamierzam być tutaj adwokatem diabła, ale akurat ten odosobniony przypadek kwalifikuje się do takiego wyjaśnienia. Skoro większość użytkowników nie ma problemu z rozsiewaniem "niebezpiecznych" stron, to albo przyczyna tkwi w hostingu albo w samym użytkowniku i jego kompie...

Problemy bywają u każdego, kto coś robi, natomiast w tym przypadku moim zdaniem źródło problemu jest poza Omni.

Oczywiście możesz mnie wyprowadzić z błędu...

dymna.jpg

@Snoopp

Aktualnie na blogu Kojota (w topie strony) dostępny jest kod zniżkowy na programy Omni (w tym OmniADDa). Może się załapiesz jeszcze. Na Publikera nie widziałem rabatów. Możesz podpytać autora.

Powodzenia ;)

Dzięki za informacje ;)

A gdzie ten kod mam wpisać? Bo podczas procesu realizacji zamówienia nie ma odpowiedniego pola na wpisanie takiego kodu rabatowego...

@początkujący, to był tylko taki żart, ale trochę obrazuje jak czasem są zbywane problemy userów tego skryptu (zobacz jak wiele miesięcy jest wyjaśniane dodawanie do WP). Co prawda, nie przeczę, że akurat w tym przypadku racja może być po stronie Kojotka.

.

@Snoopp

Aktualnie na blogu Kojota (w topie strony) dostępny jest kod zniżkowy na programy Omni (w tym OmniADDa). Może się załapiesz jeszcze. Na Publikera nie widziałem rabatów. Możesz podpytać autora.

Powodzenia ;)

jeden kod mniej, (ładnie czytelnie obliczona zniżka)

a ja się niedługo przekonam czy warto było

Pamiętajmy, cokolwiek by się nie działo...
to wina leży TYLKO po twojej stronie nie OmniADD !

tak wiem, to moja wina jestem ostatnia pierdoła, ale tak na marginesie:

- dlaczego jak zainstalowałem starszą wersję wszystko było ok?

- dlaczego jak zainstalowałem najnowszą wersję znów pojawia się info o wirusie? dodam tylko że wcześniej zmieniłem hasło do ftpa więc jakim cudem w kilka minut znalazł się tam wirus? Oczywiście hasło nie jest zapisane w kliencie FTP

"Ale kochany! Nie ma żadne "tylko"! Nic! Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!"
1% dla Antka

Ania M.

@Snoopp

Powodzenia ;)

jeden kod mniej, (ładnie czytelnie obliczona zniżka)

a ja się niedługo przekonam czy warto było

Dzięki za pomoc.

Ja również mam nadzieję, że było warto ;)

Pozdrawiam!

@neox

Dodawanie do WP zostało naprawione w tej wersji

u nas też już działa poprawnie...

czasami taki kombajn, jakim jest omniadd wymaga trochę więcej czasu, niż by się wydawało zwykłym userom... dlatego trochę mnie wq...uł Twój koment i stąd cięta riposta wujka Stefana - Mistrza Ciętej Riposty

;)

dymna.jpg

W takich sytuacjach najlepiej zasięgnąć informacji u źródła i zobaczyć co inne systemy antywirusowe mają do powiedzenia na temat pliku / strony

https://www.virustotal.com/url/dde4efa8a971...7a89d/analysis/

Widać że czysto.

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności