Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Przecież Agape napisał już na waszym oficjalnym forum, że virus wam się doczepił do pliku sc.js...

Choć jak chciałem zacytować jego wypowiedź, to widzę, że jest usunięta... i tuszujecie sprawę.

Mam pobraną paczkę 5.3.4 i plik sc.js i widzę, co jest w ostatniej linijce.

Śledź odwiedzających Twoją stronę opartą o WordPress -> Pobierz bezpłatnie WP Tao

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Faktycznie dokleił się iftame (szukamy w którym miejscu to nastąpiło czy na serwerach aktualizacyjnych czy na komputerze któregoś programisty) - dlatego żadnego wirusa nie mogłem odnaleźć

Jak ja kocham takie fałszywe alarmy - znów burza w szklance wody

Tak czy siak nic to złego nie robi można to łatwo wywalić - wystarczy zrobić aktualizację (na 1000% wersja na serwerze aktualizacyjnym jaki na forum jest całkowicie pozbawiona tego "dodatku")

Jeśli po aktualizacji dalej jest wynalazek proszę skasować plik sc.js (folder główny) i zrobić jeszcze raz aktualizację - nie jestem przekonany czy plik js zostanie nadpisany na każdym serwerze z zdalnej aktualizacji

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

...Jak ja kocham takie fałszywe alarmy - znów burza w szklance wody...
Teraz sobie żartujesz prawda? Wypuszczasz komercyjne oprogramowanie, do króego "coś" się dokleiło, nie wiesz kiedy, nie wiesz gdzie i to jest nic?

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Patrz pierwsze zdanie jakie napisałem :

Faktycznie dokleił się iftame (szukamy w którym miejscu to nastąpiło czy na serwerach aktualizacyjnych czy na komputerze któregoś programisty)

Czyli interesuje mnie źródło aby wyeliminować wpadki w przyszłości

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Ja nie pisze o tym co teraz robisz, a o tym co zostało wczesniej zrobione i jak do tego podszedłeś.

To nie ja pisałem:

- winny jest użytkownik

- Jak ja kocham takie fałszywe alarmy - znów burza w szklance wody

:)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Jakich maili uzywacie w OmniAdd?? O2 juz niby nie mozna. Sprawdzalem gmail, wlasna skrzynke na serwerze oraz poczte z wp. Za kazdym razem wyskakuje mi blad:

Błąd - nie można połączyć się ze skrzynką e-mail.

Can't open mailbox {}INBOX: invalid remote specification.

O co chodzi? Jest jakas specjalna skrzynka, ktora dziala?

Podobno teraz zalecane są skrzynki na własnych domenach... U mnie na razie działa.

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

Macie problemy z synonimami w OmniAddzie? Od jakiegoś czasu spotyka mnie wkurzająca sytuacja, że OA nie chce przepuścić opisu, bo "masz niedomknięte klamry". Sprawdzam opis SeoLenivcem i "ręcznie" (oczami) i żadnych błędów nie widzę, miesza się elegancko. Jaki błąd wychwytuje OA, którego nie widzą inne programy ani ludzkie oczy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności