Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Na około 300k linków jakie sobie w zeszłym tygodniu wyciągnąłem z bazy publicznej (wszystko poza freebloksami i mocnelinki) do podlinkowania nadaje się jakieś 9k może 15k linków (3-5%).

Reszta to:

- ban

- brak linka w miejscu, który wskazuje OA (błedna lokalizacja, moderacja, czasowa niedostepność)

Oczywiście dla nowego projektu ten % wygląda chyba znacznie lepiej. Z tym, że z czasem drastycznie zaczyna spadac ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wyszła aktualizacja OmniADD 5.3.6+ Zmiany:

* Poprawione wybieranie kategorii dla Wordpress przy dodawaniu przez xml-rpc

* Poprawione zmienianie statusów Wordpress'ów przy przelogowaniu oraz dodawaniu

* Dostosowanie do publicznej bazy OmniADD [ tej ]

Dostępne na auto aktualizacji oraz na omniadd.pl w tym wątku.

Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl

Rozumiem Ciebie, ale chyba nie powiesz mi że nie korzystasz ze swoich sharvestowanych katalogów ? Bo jeżeli nie korzystasz to rozumiem Ciebie jeszcze bardziej :D

Np. ja dodaje swoje katalogi z jednego powodu: wiem, że jak sam sobie sharvestuję to będzie ich więcej niż w bazie publicznej, więc zrezygnowałem całkowicie z publicznej bazy (oprócz easydir, omnipress, qlweb).

W ogóle dlaczego nie można dodawać easydir itp. do prywantej bazy ?:D

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

pewnie dlatego ze klasa z captcha obrazkowa jest niezabezpieczona i omniadd dodaje z jej pominieciem - dla porownania okazzwloka pisal mi ze w jego dodawarce lamie captche a nie ja obchodzi (ale to bylo jeszcze zanim wyszedl donlinkage, jak jest teraz nie wiem)

z kolei klasa matematyczna juz wymaga lamania - mozliwe ze to dlatego omniadd obsluguje tylko obrazkowa

ale to takie moje dywagacje - bo odpowiedzi od kojotka sie nie doczekalem

jak ktos sobie zabezpieczy graficzny token to omniadd nie doda, mimo ze recznie captche wpisac mozna (lub byc moze takze donlinkagem)

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności