Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Ok, u mnie też już nie działa, jakaś przerwa była.

@zakręcony, też tak już nie raz miałem, powiedzmy kilka tygodni działało ok, a nagle kilka dni obciążenie z kosmosu i koniec limitu...

A jeszcze takie pytanko do innych posiadaczy. Z takiego jednego pełnego "blasta" na daną stronę ile przybywa wam bl w majestic?

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@finansiarz - z publicznej bazy kilkadziesiat linkow po pelnym blascie i podlinkowaniu. Ostatnio sprawdzalem i z 2888 pokazywanych dodan, po 3 tyg w googlu zaindeksowane bylo ponizej 100 linkow. Pingowanie z OA, podlinkownanie stron 'alive' z SWLi stalych od razu po dodaniu.

Wiem ze to niewiele zmieni, ale nie podoba mi sie system podejscia do licencjonowania. Kupuje produkt ktorego dzialanie jest zalezne od serwera licencji, czyli moze przestac dzialac w dowolnej chwili. Co rowniez znaczy ze jak Koyotek zwinie biznes, zakupione licencje sa bez wartosci + biznes oparty na produktach OW z dnia na dzien moze stracic narzedzia. Kazdy taki pad mi o tym przypomina ;)

search_auditor_500x80_bf.png

No porządek by się przydał.

Ja mam natomiast pytanie z innej beczki.

Chodzi o funkcję Komentator w OmniAdd.

Jak z niego skutecznie skorzystać? Wrzuciłem sobie listę AA używaną przez SB i mam aż 161 dodań na 38329 adresów.

Ktoścoś w tym temacie działa? ;>

Globalny porządek bazy publicznej jak najbardziej by się przydał.. Po co każdy ma to robić na własną rękę jak ekipa Omni mogłaby należycie przejrzeć listę zgłoszonych przez użytkowników katalogów do usunięcia i zatwierdzić ją po szybkiej weryfikacji odpowiednim narzędziem. Jeśli braknie im czasu to zlecić to odpowiedniej osobie i finito...

@Koobe @Paweł

Mam wrażenie, że ta opcja została wprowadzona, żeby OmniAdd miał więcej punków w porównaniu dodawarek sporządzonym przez Kojotka.. a tak naprawdę nie została należycie przetestowana/dopracowana. :)

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności