Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A mnie omniadd powoli zaczyna wkurzać.

Piszę to po miesięcznym testowaniu.

Mam wrażenie, że ma zbyt mało opcji aby w pełni wykorzystać dodawalność do istniejącej bazy. Pamięcią sięgam do Publikera i widzę, że tam była możliwość określenia nawet do jakich kategorii program ma dodawać. Tutaj nie. Nie wiem jak technicznie omni sobie z tym radzi bo nigdzie nie widzę opcjo definicji kategorii/podkategorii dla wpisów, ale mam wrażenie, że kiepsko.

Jeśli ktoś ma swoją bazę precli i chce automatem dodawać, to ok. Dla publicznej raczej publiker mimo wszystko. Takie moje odczucia.

Jak już to czytasz to zobacz moje PUFY, może coś dla siebie wybierzesz ;)

Napisz, że jesteś z PIO a wysyłkę masz gratis :)

Leszczu -> chyba na odwrót, jeśli masz swoje bazy i dobiera kategorie źle, to chciałbyś mieć takie wpisy ?

Do publicznej zawsze lecą spamy "gdzie popadnie", taka odwieczna prawda ;)

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Właśnie zerknąłem w donlinkage:

Ilość zarejestrowanych WP: 410

Akurat omni leży troche nie używana więc nie porównam - aczkolwiek nie zawsze ilość zarejestrowanych=ilość do których dodaje - o tym tez trzeba pamietac.

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

Faktycznie, poprawka - skutecznie dodalo do 79(z dziś)

Tak więc "wiedzmy, że coś się dzieje" jak to mówił Natanek ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności