Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

pzreciez to się działo nie w jeden dzień, po-prostu się kurczyła sukcesywnie. Przyczyna jest prosta i banalna - niema sensu stawić takich precli zęby po nich jeździli dodawarki, niby z jakiej racji ktoś ma sponsorować większa cześć polskiego SEO, dla site? bzdura, są lepsze i tańsze sposoby na site

Witam,

pytanie moze troche glupie ale trudno.

Po zgarnieciu kilku tysiecy adresow scrapeboxem np. z webmini lub innego skryptu wsrod nich jest czesc, ktore nie sa katalogami. Wiadomo, ze nigdy sie nie harvestuje w 100% tego czego chce.

I teraz moje pytanie: mam to jakos jeszcze weryfikowac czy wrzucic do Omniadda i niech skrypt sie o to martwi?

pozdrawiam

Wyszła nowa wersja OmniADD 5.3.7+

Zmiany:

* Obsługa nowego skryptu z artykułami ArticleFriendly (angielski)

* nowy system sprawdzania plikow po auto aktualizacji (wiecej informacji szczegolowych + wieksza kontrola wersji)

Nowy system aktualizacji będzie aktywny dopiero po update oczywiście. Najpierw musi się zaktualizować :D

Do pobrania z auto aktualizacji oraz z forum OmniADD.pl w tym temacie.

Następna aktualizacja pojawi się prawdopodobnie na dniach i będzie dotyczyła problemu z generowaniem zbyt wysokiego obciążenia generowanego przez skrypt. Jutro będziemy mieli już w pełni sprawdzona wersję pod względem skuteczności dodawania, pozostaje jeszcze sprawdzić generowanie obciążenia. Następnie będziemy pracować nad propozycjami które są na omniadd.pl między innymi generowanie większej liczby prywatnych baz dla każdego katalogu, obsługa easydir w bazie prywatnej oraz poprawienie skuteczności dodawania do tego skryptu.

edit: Sprawdziliśmy webmini które zwracają adres 0 na końcu strony. Przy ręcznym dodawaniu do tych serwisów daje 0 na końcu więc nie da się dodać do tych webmini poprawnie. Jeśli macie jakieś adresy w których da się dodać a mimo tego są 0 na końcu prześlijcie mi adresy takich katalogów gdzie są 0 a da się dodać wpis. Potrzebuje adresu gdzie udało wam się dodać wpis a OmniADD daje 0 na końcu, bez takiego wpisu adresy nie będą zwracane. Webmini są ok.

Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl

Chyba u wszystkich, ale już działa.

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

Zrobiłem micro test.

5 łatwych fraz zrobiłem w 10 dni do TOP1-3 używając tylko i wyłącznie OmniAdda z baza publiczną wspomaganą niewielką bazą prywatną. Wszystko szło tylko z katalogów, bez Wordpressów.

Ten mały test na pewno nie odpowiada na pytanie czy OA wart jest swojej ceny czy też jaką moc ma baza publiczna jednak na pewno zarówno baza jak i cały program dobrze uzupełnia i przyspiesza moją pracę.

Jeśli znajdę chwile czasu to spróbuje zrobić swój pierwszy wiekszy test który opublikuje na tym forum.

Będzie to test na skuteczność OmniAdda w połączeniu ze Scrapeboxem, na warsztat wezmę frazy średniej trudności.

Ale najpierw muszę uzupełnić stronę o treści i stworzyć swoje bazy pod OA i SB.

Zrobiłem micro test.

5 łatwych fraz zrobiłem w 10 dni do TOP1-3 używając tylko i wyłącznie OmniAdda z baza publiczną wspomaganą niewielką bazą prywatną. Wszystko szło tylko z katalogów, bez Wordpressów.

Ten mały test na pewno nie odpowiada na pytanie czy OA wart jest swojej ceny czy też jaką moc ma baza publiczna jednak na pewno zarówno baza jak i cały program dobrze uzupełnia i przyspiesza moją pracę.

Jeśli znajdę chwile czasu to spróbuje zrobić swój pierwszy wiekszy test który opublikuje na tym forum.

Będzie to test na skuteczność OmniAdda w połączeniu ze Scrapeboxem, na warsztat wezmę frazy średniej trudności.

Bardzo wartościowy test, dziękuję. Zmienił moje życie.

nie każdy kto ma pisaka jest Dostojewskim,

nie każdy kto ma siusiaka jest Casanovą

i nie każdy kto ma rumaka - pozycjonerem...

Zrobiłem micro test.

Bardzo wartościowy test, dziękuję. Zmienił moje życie.

naprawde spadłem z krzesła :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności