Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wiem, że nie zasługuję na to by nawet wchodzić na to forum bo jestem zbyt głupi, a tutaj każdy wyżej sr* niż d*** ma, ale miło mi że mogłem komuś poprawić humor :)

Mój post był skierowany do osób które być może zastanawiają się nad kupnem softu (dostawałem trochę pw z takimi pytaniami, o to czy warto go kupić dla własnej, małej regionalnej strony). Ale PRO Sełowcy ze słomą w butach lubią takie okazje by kogoś wyśmiać nie rozumiejąc kontekstu. Może pora odejść od monitora i przewietrzyć szare komórki? Mamy wiosnę :)

Miłego dnia, dla Prostaków i Obśmiewaczy (PiO) :)

Wyszedł update do wersji OmniADD v5.3.8+

Zmiany:

* zmniejszenie obciazenia generowanego przez skrypt

* przy uszkodzonym pliku pytań pobieranie pliku z naszego serwera (aktualizowany z kazdym update)

* poprawa wybierania opisow do webmini (zwykły/blogowy)

* poprawione adresy w raportach i pingach dla niektorych zmodyfikowanych omnipress v2

Update dostępny na auto aktualizacji oraz na forum omniadd.pl w tym temacie.

Następny będzie zawierał między innymi prywatne easydir.

Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl

* poprawa wybierania opisow do webmini (zwykły/blogowy)

Nie wiem jak to się stało ale tu akurat jest mi osobiście głupio za ten błąd że go sam nie zobaczyłem i w imieniu swoim i całej ekipy OMNI przepraszam

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

A planujecie dopieszczenie prywatnej bazy PKSI? Obecnie można je tylko dodać do bazy, ale jak któreś mają zmienione klucze dostępowe, to już do nich nie dodaje. Krótko mówiąc chodzi mi o możliwość ustawienia klucza dla konkretnego katalogu na tym skrypcie

Aktualnie zakończyliśmy pierwszy etap filtrowania bazy jakim było wywalenie katalogów których nie może obsłużyć OmniADD (katalogów już nie ma pod danym adresem lub też zostały tak zmodyfikowane że dodawanie nie działało poprawnie np webmini - niby dodawało a wpisów brak)

20120322-dppy-48kb.jpg

Katalogi nie ruszone to WP - nie możemy tam usówać katalogów po tym kryterium (to że teraz nie można się tam zarejestrować nie znaczy że Ci co mają już konta nie mogą postować) oraz mocnelinki też nie zostały tutaj filtrowane.

Aktualnie doszło do bazy sporo nowych katalogów czy to WP czy też easdir i nadal są dodawane (w sumie dodaliśmy do bazy dziś ponad 1000 nowych domen na kilku rodzajach skryptów) tak więc baza zacznie znów odzyskiwać swoją wielkość ;)

Wielkość bazy aktualnie została zmniejszona z 1.2 MB do ponad 600 kilo i są tam TYLKO skrypty gdzie udało nam się najnowszą wersją OmniADD dodać wpis ! - przypominam że będą dochodzić nowe adresy które nie zostały uwzględnione w testach

Na przyszły tydzień planowana jest druga część czyszczenia bazy polegająca na sprawdzeniu indeksacji owych skryptów (nowym domeną dajemy tydzień na zdobycie site) inaczej wylot

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności