Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Praktycznie nie ma takiego, choc w teorii na kazdym pójdzie gdzie plik testowy dodawarki poprawnie zweryfikuje wszystkie niezbędne rzeczy, bo dodawarka jest szybka i leciutka dla serwera.

Praktyka odbiega od teorii, ponieważ czasem przy zmianach, dodatkach ktoś zrobi maleńki błędzik. I taki malusi błędzik w ciągu dnia, może kilku dni, potrafi nieraz wywalić całe miesięczne obciążenie w kosmos, a namierzenie błedu nieraz trwa kilka tygodni.

Ostatnia dostepna wersja jest OK, ale za chwile wchodzi kolejna i jak będzie nie mam pojęcia :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Raczej nie ma takiego o którym można by powiedzieć dobry ;) Tanie hostingi zapewne w tej cenie znajdziesz, jak np. jupe.pl (hekko), 2hi.pl. Ale czy ci tam nie obetną crona do godzin nocnych to nie wiem :)

Teraz każdy admin w Polsce ma alert na slowa omniadd, publiker, itd :)

search_auditor_500x80_bf.png

czy może mi ktoś polecić hosting do 150zł na którym omniadd będzie działać bez przekraczania parametrów serwera ?

https://vihost.pl/serwery-vps.php jak skorzystasz z promocji bedzie taniej

PROMOCJA WIOSENNA !!

22.03.2012.

Dostępne kody obniżające ceny serwerów VPS:

WIOSNA2012-50% - obniża pierwszą opłatę o 50% przy opcjach abonamentowych: miesięczna/kwartalna

WIOSNA2012-30% - obniża pierwszą opłatę o 30% przy opcjach abonamentowych: półroczna/roczna

Promocja ograniczona ilościowo i czasowo do 30.04.2012.

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

jak poza budźetem ? Masz docelowo 260 zł - rabat 30% wychodzi 180 zł brutto wiec 30 zł za dużo to już nie ma co szaleć, po drugie nie trzyma sie dodawarek na zwykłych hostingach, po trzecie jeśli wykorzystasz w pełni parametry serwera które podałem samą dodawarką omni to stawiam litra, testowałem 3 dodawarki na tym hostingu + inne narzędzia i nie przekroczyłem żadnego limitu, wręcz przeciwnie jeszcze było troche zapasu.

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

https://zapodaj.net/8e2e25272c1e.jpg.html - 2 dodawarki + DA (ISPConfig 3 PL) - pełne obroty póki co.

Wyszedł update do v5.4.0+ Zmiany:

* dodanie nowego katalogu BuddyPress

* drobrne poprawki funkcjonowania aplikacji

Do aktualizacji na omniadd.pl w tym temacie oraz na auto aktualizacji.

Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl

Wyszła aktualizacja zawierająca drobne poprawki do update 5.4.0. Zmiany w wersji 5.4.0.1:

* poprawka dodawania do BuddyPress

* poprawka rejestracji wp (w niektorych okolicznosciach mogly wystapic bledy)

* poprawka tworzenia baz prywatnych (przy okreslonych nazwach mogly wystapic problemy)

Dostępna na forum omniadd.pl tutaj oraz na auto aktualizacji

Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności