Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

czyli kolejny wałek... nic się nie zmienia w działaniach jakich były dotychczas...

Zdecydowanie NIE

i tutaj ładnie piszesz, jak ludzi masz w du** ;) bo jak piszesz że będą jak będą potrzebne to sorry ale to tak jakby hamulców nie wymieniać w samochodzie.. bo przecież też może jeździć :blink:

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czy OmniSpeed będzie zawierał wszystko to co OmniAdd i jego przyszłe update? Czy też OS będzie kierowany bardziej na rynek angielskojęzyczny i z czasem wypadną z niego polskie katalogi?

Droga sprawa - Licencje.

Moim (skromnym) zdaniem trochę kiszka, że nie można licencji odsprzedawać. Może mógłbyś jeszcze kwestie odsprzedaży licencji rozważyć? W danym momencie wchodząc w OS nie ma tylnego wyjścia jakie było w OA. Każdy potencjalny klient czułby się bardziej komfortowo, mając możliwość odsprzedaży licencji jak mu się soft nie spodoba/znudzi albo z pozycjonowania przerzuci się na zbieranie znaczków.

Licencja nie zezwala na udostępnianie oprogramowania osobom trzecim

Czyli jak dam dane do logowania mojej dziewczynie żeby dodała za mnie projekty, albo copywriterowi to złamie licencje? Nad tym podpunktem też mógłbyś w wolnej chwili pomyśleć.

@x1349 - napisałeś w nie właściwym temacie swojego posta

OS - idzie w kierunku eng rynku jednak nic z niego nie będzie wypadało + będzie cały czas dochodziło coś nowego

Co do systemu licencji że nie można odsprzedawać tu klamka zapadła i nie będzie takiej możliwości (żaden soft zagraniczny na to nie pozwala i też nie widzę powodów do wyłamywania się tutaj) OS jak już pisałem wcześniej będzie miał 100% OA w dowolnych wersjach + swój kierunek rozwojowy

Punkt o używaniu przez 1 osobę OA / OS od zawsze jest wpisany i nie jest to nowość żadna - fakt że jeszcze z niego nie korzystałem ale przyjdzie taki dzień że będą szły bany na licencje za udostępnianie oprogramowania osobą trzecim

Wiadomo są różne przypadki i sytuacje więc biorę na to poprawki ale nie zmienia to faktu że licencja jest na 1 osobę i tylko ta 1 osoba może korzystać z oprogramowania - np kolega by zakosił bazy o czym nie będziesz wiedział i potem będzie płacz i zgrzytanie zębami jak przyjdzie pozew o odszkodowanie wynikające z tego tytułu. Niestety wchodzimy na rynek zagraniczny i tutaj nie będę już tak bardzo tolerancyjny jak miało to miejsce teraz (mam wytypowane 3 osoby które przenosiły sobie bazy z OA do innej dodawarki - a pewnie proceder był na większą skalę)

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Jako że oficjalne forum wsparcia OmniADD zostało zablokowane (postowanie)

No chyba żartujesz ? To co ? Oficjalny koniec rozwoju i poprawek Omniada ?

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

A miałeś jakieś wątpliwości co do tego? :)

Szczerze ? Myślałem, że chociaż Kojot będzie udawał......

Nie wydam już złotówki u człowieka, który notorycznie kręci. Jak widać jednak mało komu przeszkadzają kity jakie wciska. Opycha kolejny produkt betatesterom, którzy płacą za możliwość testowania softu i poprawiania go.....i się przy tym cieszą....

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

No niestety muszę kogoś zmartwić bo nic takiego się nie dzieje a nie możliwość pisania postów wynikała TYLKO z błędu który powstał zapewne podczas aktualizacji skryptu lub ma konto nie aktywne - znów kilka kont poleciało ;) - jeśli komuś poleciało niesłusznie konto :) może napisać do mnie to aktywuje

Tak więc w czym problem ?

@mario1973 - takie wycieczki osobiste kieruj do swojej mamusi nie do mnie bo zielonego pojęcia o niczym nie masz a najwięcej pie..sz głupot jak zawsze

Mam taką nadzieję bo mnie to wku..a - jak by dalej był problem dajcie znać bo tak na szybko sprawdzałem i powinno być OK

Swoją drogą powiem że stawianie SMF-a na SQLite to naprawdę głupota (chyba zmienię forum na inny skrypt ;) )

@mario1973 - takie wycieczki osobiste kieruj do swojej mamusi nie do mnie bo zielonego pojęcia o niczym nie masz a najwięcej pie..sz głupot jak zawsze

Za takie wycieczki osobiste to ty Kojotek kiedyś porządny wp*****l dostaniesz. Twoje zachowanie przekracza już wszystkie granice podstawowych zasad Savoir-Vivre. Swoją drogą może kiedyś znajdziesz czas i przeczytasz? Może zaboleć, gula podskoczy ze złości, ale może coś zrozumiesz.

Weź się zastanów kilka razy zanim coś napiszesz.

Luksusowe apartamenty pod Krakowem - Ulica Srebrna

Kojotek zastanów się nad tym jak zwracasz się do swoich obecnych i przyszłych klientów...

takie wycieczki osobiste kieruj do swojej mamusi nie do mnie bo zielonego pojęcia o niczym nie masz a najwięcej pie..sz głupot jak zawsze
??!! to jest odpowiedz poważnego człowieka który chce coś sprzedać?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności