Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No to w takim razie mam problem bo jutro koniec promocji a pewnie 90% użytkowników nawet nie wie że są zmiany bo na PiO takich maniaków jak my jest mniej żeby studiować codziennie co się dzieje

Może ktoś polecić jakiś szybki i sprawdzony soft żeby zaimportować x adresów mail i wysłać informację ? - niestety promocji przedłużyć już nie mogę

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

o promocjach na Speeda dochodziły, ten dzisiejszy nie doszedł

hmm to wczesniej jakis mailing tez byl rozsylany?

jw nic nie dotarlo

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

@sleaquit oraz @iman7

Tak była w dniu premiery OS czyli 29.04.12 i jak się okazało wtedy system całkowicie odmówił wysłania nawet 1 maila (wtedy promocja była na 4 dni majówki), potem poprawiliśmy system (ta poprawka jak widać to żart a nie poprawka) więc 15 maja zrobiliśmy jeszcze raz to samo - troszkę inne ceny od 1 promocji z zachowaniem darmowego przejścia ( https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...t&p=1051932 ) ale jak się okazuje dalej system nie wysyła informacji jak powinien - dlaczego nie mogę przedłużyć promocji w sumie to z powodu kilku debili (niestety tylko takie słowo mi przychodzi na określenie pewnych zachowań na forum) np: https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...t&p=1052129 więc jeśli znów bym wydłużył promocję to zaczną mi znów trolować

Pierwsza i 'jedyna' promocja nie wypaliła, to trzeba zrobić kolejną ostatnią i ostateczną...... komu, komu, bo ide do domu .....
szczególnie że w samej promocji zaznaczyłem wyraźnie że
W odpowiedzi na wasze zapytania odnośnie możliwości przejścia z OmniADD na OmniSPEED i chęć zakupu oprogramowania w cenie promocyjnej bo okres 1-5 maja był mało odpowiedni postanowiliśmy dać szansę "urlopowiczom" i tym co nie zaglądają na PiO
i osoba zainteresowana podda się po 2 min czytania takich wypowiedzi

Tutaj na forum niestety najłatwiej jest wymyślać chore teorie nie mając zielonego pojęcia czemu tak a nie inaczej coś się dzieje

Co do cen po zakończeniu promocji nie będzie już można przejść na OS za FREE jeśli ktoś ma OA v5 oraz ceny będą zupełnie inne czyli będą obowiązywać TYLKO ceny z strony głównej https://omni-speed.com/buy.php - i teraz jestem w kropce przez troli a niestety nie będę przecież latał na skargę do modów czy adminów i prosił o porządki w tematach

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Też maila nie dostałem.

Nie podałeś ile czasu będą aktualizacje(darmowe), ale mógłbyś to zrobić teraz. Na przykład, przez następne 9 miesięcy będą darmowe aktualizacje dla obecnych posiadaczy OA. Podasz konkret, wywiążesz się z niego i potem masz czyste sumienie :)

Nie wierzę że problemem będzie zrobienie nawet niedużej aktualizacji bazy 2-3 razy w miesiącu pozostawiając ja darmową. Aktualizacje softu można ograniczyć tylko do niezbędnych w razie dużych problemów, błędów.

Kobe soft ma być rowzijany, a nie mają być wypuszczane jakieś łaty rozwiązujące problemy. Dlatego to co pisalem wyżej jest najlepszym rozwiązaniem. Płacisz abonament masz wszystko, nie płacisz, masz łaty i okrojoną aktualizację bazy 2, 3 razy w miesiacu.

Póki co tematu nie ma, Kojotek jak dojedzie do wniosku, że darmo już wyszło, to wracamy do tematu. Ankieta i albo rybki albo akwarium.

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności